Ingredienser
1 1/2 dl hvedemel
3/4 dl Dansukker Bagesukker
1 1/2 dl kokosmel
100 g blødt smør
1/2 tsk. hjortetakssalt
Evt. 50 g chokoladeknapper
Glasur
2 1/2 dl Dansukker Flormelis
Smagsvariant
• 1 1/2 spsk. limesaft + skallen fra 1 lime, usprøjtet
• 1 1/2 spsk. saft fra hindbær
• 1 1/2 spsk. saft fra appelsin + skallen fra 1/2 appelsin, usprøjtet
Instruktioner
Forvarm ovnen til 200°C.
Brug hænderne til at blande alle ingredienserne i en skål.
Del dejen i to dele og rul dem ud til stænger. Læg stængerne med mellemrum på en bageplade beklædt med bagepapir.
Tryk dejen ud, så den er ca. 4-5 cm bred. Bag kagerne nederst i ovnen i ca. 10 minutter.
Lav glasuren imens. Rør alle ingredienserne sammen til glasur.
Fordel et jævnt lag glasur midt på kagerne, og skær stængerne med en skarp kniv. Tør kniven af imellem hver gang.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Fredagshygge
Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!
Sprøde og lækre vafler
Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.
Bag i bradepande
At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.
Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.
Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.