Drivers Mojito

6 glas

Vurdering (1 stk)

Ingredienser

6 limefrugter
3 dl grøn te
1/2 l vand
frisk mynte
1/2 dl Dansukker Rørsukker
1/2 l danskvand
isterninger

Pynt
frisk mynte

Instruktioner

Pres saften ud af limefrugterne. Hak myntebladene fint. Bland limesaft, sukker og mynte i en skål og rør til sukkeret er opløst. Kog vandet. Læg tebl adene i og l ad det stå i 5 minutter. Lad det afkøle. Bland teen sammen med saftblandingen. Sigt blandingen og hæld den op i glas med isterninger. Pynt med mynte.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative.

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Her kommer flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Julens bedste opskrifter

Der er få tidspunkter på året, der er lige så hyggelige som julen. Her finder du julens bagværk, julegodter, julesager, drikke, mad og desserter.