Drivers Mojito

6 glas

Vurdering (1 stk)

Ingredienser

6 limefrugter
3 dl grøn te
1/2 l vand
frisk mynte
1/2 dl Dansukker Rørsukker
1/2 l danskvand
isterninger

Pynt
frisk mynte

Instruktioner

Pres saften ud af limefrugterne. Hak myntebladene fint. Bland limesaft, sukker og mynte i en skål og rør til sukkeret er opløst. Kog vandet. Læg tebl adene i og l ad det stå i 5 minutter. Lad det afkøle. Bland teen sammen med saftblandingen. Sigt blandingen og hæld den op i glas med isterninger. Pynt med mynte.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.