Chokolademousse
Friskostcreme
Marinerede jordbær
Tilbehør
Chokolademousse
Smelt chokoladen over vandbad, og tilsæt sirup.
Pisk fløden, til den er fast, og stil den til side.
Skil blommer og hvider, og pisk æggehviderne stive, og stil dem til side.
Pisk æggeblommerne let, og rør dem i chokoladen.
Rør chokoladen i den piskede fløde, og vend til sidst æggehviderne i. Sæt det i køleskabet.
Friskostcreme
Pisk friskost sammen med flormelis og lemoncurd.
Marinerede jordbær
Rens bærrene, og del dem. Riv skallen, pres saften ud af limefrugten, og bland sammen med bærrene og muscovadorørsukker.
Montering
Knus Digestive-kiksene. Hæld mousse, friskostcreme, bær og de knuste Digestive-kiks i glas. Pynt med bær på toppen.
Opskriften er udarbejdet af