Desserttærte med friske bær/frugter

ca. 6 portioner

Vurdering (28 stk)

Ingredienser

Tærtebund
3 dl (150 g) knuste digestivekiks
1/2 dl Dansukker Brun Farin
1 dl hakkede hasselnødder
1 dl smeltet smør eller margarine

Fyld
400 g Philadelphia smøreost naturel light
1 dl Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
2 dl cremefraiche
50 g hakkede hasselnødder

Pynt
Bær og/eller frugt
Dansukker Flormelis

Instruktioner

Bland ingredienserne til tærtebunden. Tryk massen ud i en tærteform, ca. 24 cm i diameter eller i 6 portionsforme. Bages nederst i ovnen ved 175 °C i ca. 10 minutter. Pisk osten glat med en elpisker. Tilsæt de øvrige ingredienser. Hæld dejen i formen, og bag den i yderligere 30 minutter. Lad den køle af. Pynt med dine yndlingsfrugter og/eller -bær. Drys lidt flormelis over lige inden servering.

Man kan også lade bunden afkøle og derefter lægge fyldet på uden at bage tærten yderligere. Pynt med frugt og/eller bær.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.