Ingredienser
Passionsgelé
1 dl passionsfrugtsaft, ca. 8 frugter
1 dl Dansukker Syltesukker
Crème brûlée
4 dl piskefløde
1/2 dl Dansukker ØKO Sukker
2 tsk. vaniljesukker
3/4 tsk. agar agar pulver
2 æggeblommer
Pynt
Dansukker Rørsukker
Instruktioner
Skrab kernerne ud af passionsfrugten, og sigt saften fra i en finmasket si. Hæld passionssaften i en gryde sammen med syltesukker og lad det koge i 3 minutter. Hæld geléen i portionsforme, og lad den stivne i køleskabet i 1 time.
Tilbered crème brûléen. Bland fløde, sukker, vaniljesukker, agar agar og æggeblommer i en gryde. Lad det koge i 3 minutter under omrøring. Lad blandingen køle af i nogle minutter, og hæld den derefter over passionsgeléen. Stil formene tilbage i køleskabet i ca. 2 timer, så blandingen kan stivne.
Drys rørsukker over crème brûléerne, og brænd overfladen med en brænder.
Tip! Du kan også bruge frosne passionsfrugter.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred kærlighed på Valentinsdag
Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane. Og din valentin bliver garanteret glad.

Fastelavn
Nu er det snart fastelavn, for mange betyder det udklædning og slå katten af tønden, men vigtigst af alt er nok fastelavns bollerne.

Pandekager
Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt
En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag
Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.