Crème brûlée uden bagning

Crème brûlée uden bagning

4 stk. 30 minutter + 3 timers køletid
Denne creme brulé uden bagning er en krydsning mellem creme brulé og panna cotta. Passionsgeléen højner denne cremede dessert til et helt nyt niveau.
Crème brûlée uden bagning
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

    Passionsgelé

    • 1 dl passionsfrugtsaft, ca. 8 frugter
    • 1 dl Dansukker Syltesukker

    Crème brûlée

    • 4 dl piskefløde
    • 1/2 dl Dansukker ØKO Sukker
    • 2 tsk. vaniljesukker
    • 3/4 tsk. agar agar pulver
    • 2 æggeblommer

    Pynt

    • Dansukker Rørsukker

    Skrab kernerne ud af passionsfrugten, og sigt saften fra i en finmasket si. Hæld passionssaften i en gryde sammen med syltesukker og lad det koge i 3 minutter. Hæld geléen i portionsforme, og lad den stivne i køleskabet i 1 time.

    Tilbered crème brûléen. Bland fløde, sukker, vaniljesukker, agar agar og æggeblommer i en gryde. Lad det koge i 3 minutter under omrøring. Lad blandingen køle af i nogle minutter, og hæld den derefter over passionsgeléen. Stil formene tilbage i køleskabet i ca. 2 timer, så blandingen kan stivne.

    Drys rørsukker over crème brûléerne, og brænd overfladen med en brænder.

    Tip! Du kan også bruge frosne passionsfrugter.

    Opskriften er udarbejdet af

    Dansukker

    ;