Crème brûlée uden bagning

Denne creme brulé uden bagning er en krydsning mellem creme brulé og panna cotta. Passionsgeléen højner denne cremede dessert til et helt nyt niveau.

4 stk.

30 minutter + 3 timers køletid

Vurdering (2 stk)

Ingredienser

Passionsgelé
1 dl passionsfrugtsaft, ca. 8 frugter
1 dl Dansukker Syltesukker

Crème brûlée
4 dl piskefløde
1/2 dl Dansukker ØKO Sukker
2 tsk. vaniljesukker
3/4 tsk. agar agar pulver
2 æggeblommer

Pynt
Dansukker Rørsukker

Instruktioner

Skrab kernerne ud af passionsfrugten, og sigt saften fra i en finmasket si. Hæld passionssaften i en gryde sammen med syltesukker og lad det koge i 3 minutter. Hæld geléen i portionsforme, og lad den stivne i køleskabet i 1 time.

Tilbered crème brûléen. Bland fløde, sukker, vaniljesukker, agar agar og æggeblommer i en gryde. Lad det koge i 3 minutter under omrøring. Lad blandingen køle af i nogle minutter, og hæld den derefter over passionsgeléen. Stil formene tilbage i køleskabet i ca. 2 timer, så blandingen kan stivne.

Drys rørsukker over crème brûléerne, og brænd overfladen med en brænder.

Tip! Du kan også bruge frosne passionsfrugter.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.