Ingredienser
110 g smør, stuetempereret
120 g Økologisk Brun Farin fra Dansukker
80 g Bagesukker fra Dansukker
1 æg
150 g mel
1/2 tsk. natron
1/3 tsk. salt
150 g mørk chokolade
Instruktioner
Pisk smør godt sammen med brun farin og bagesukker i en skål. Pisk ægget i. Vend mel, natron og salt i dejen og til sidst (hakket) mørk chokolade. Stil dejen på køl i 30 minutter eller natten over. Form dejen til 10 lige store kugler (brug gerne en isscooper) og bag 5 ad gangen på en bageplade med bagepapir i 10-13 minutter i en forvarmet ovn på 185 grader varmluft.
- Opskrift Anne au Chocolat - anneauchocolat.dk
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Fredagshygge
Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!
Sprøde og lækre vafler
Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.
Bag i bradepande
At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.
Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.
Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.