Cognacsyltede tyttebær - Opskrifter

Cognacsyltede tyttebær

1 time
Cognacsyltede tyttebær
Bedømmelse: (39vurderinger)

Ingredienser

1 kg tyttebær
4 dl vand
1 stang kanel
1 kg Dansukker Syltesukker
1 dl cognac

Rens og skyl bærrene. Kog vandet op i en gryde. Kom bær og kanelstang i og kog under låg i 5 minutter. Tilsæt syltesukker og kog i yderligere 2 minutter. Tag gryden fra varmen og rør cognac i . Rør til massen er kølet af, ellers flyder bærrene ovenpå. Hæld de syltede tyttebær i skoldede glas. Opbevares køligt. Rønnebær, som har fået lidt frost, er også velegnede. Kogetiden forlænges da til 10 minutter. Smager godt til vildt, fjerkræ og oksesteg.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker

;