Citrussild

Denne hjemmelavede citrussild kommer til at skille sig ud på påskebuffeten. En syrlig sild, der smager skønt på et stykke knækbrød.

1 glas

ca. 30 minutter

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

1 lime
1/2 citron, saften heraf
ca. 200 g hvide marinerede sild skåret i mundrette bidder
0,5 dl eddike 5 %
1,5 dl vand
1 dl Dansukker Økologisk Sukker
1 tsk. sorte peberkorn
2 tsk. hel rosapeber
2 tsk. fennikelfrø
2 spsk. hakket frisk purløg
2 spsk. hakket frisk basilikum

Instruktioner

Pil skallen af limefrugten, så både skal og den hvide hinde er væk. Skær limefrugten i både, og læg dem i en skål sammen med citronsaft og sild. Dæk skålen med husholdningsfilm, og lad silden marinere i et døgn.

Kog eddike, vand og sukker op. Tilsæt krydderierne, og lad blandingen køle af.

Si silden, og lad citronsaften løbe af, og læg derefter sild og limebåde i et varmt, rengjort glas. Hæld den afkølede lage over. Opbevar citrussilden i køleskab. Holdbarheden på et åbnet glas er ca. 1-2 uger.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred kærlighed på Valentinsdag

Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane. Og din valentin bliver garanteret glad.

Fastelavn

Nu er det snart fastelavn, for mange betyder det udklædning og slå katten af tønden, men vigtigst af alt er nok fastelavns bollerne.

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.