Citrussild

Denne hjemmelavede citrussild kommer til at skille sig ud på påskebuffeten. En syrlig sild, der smager skønt på et stykke knækbrød.

1 glas

ca. 30 minutter

Vurdering (1 stk)

Ingredienser

1 lime
1/2 citron, saften heraf
ca. 200 g hvide marinerede sild skåret i mundrette bidder
0,5 dl eddike 5 %
1,5 dl vand
1 dl Dansukker Økologisk Sukker
1 tsk. sorte peberkorn
2 tsk. hel rosapeber
2 tsk. fennikelfrø
2 spsk. hakket frisk purløg
2 spsk. hakket frisk basilikum

Instruktioner

Pil skallen af limefrugten, så både skal og den hvide hinde er væk. Skær limefrugten i både, og læg dem i en skål sammen med citronsaft og sild. Dæk skålen med husholdningsfilm, og lad silden marinere i et døgn.

Kog eddike, vand og sukker op. Tilsæt krydderierne, og lad blandingen køle af.

Si silden, og lad citronsaften løbe af, og læg derefter sild og limebåde i et varmt, rengjort glas. Hæld den afkølede lage over. Opbevar citrussilden i køleskab. Holdbarheden på et åbnet glas er ca. 1-2 uger.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.