Citrusmarmelade med safran

25 minutter
Citrusmarmelade med safran
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

  • 1 grapefrugt
  • 2 appelsiner
  • 2 usprøjtede citroner
  • 1 usprøjtet lime
  • 0,5 g (1 pakke) safran
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 2 dl Dansukker Syltesukker

Skyl frugterne grundigt, og riv skallen af 1 citron og 1 lime. Kom skallen i en kasserolle.
Skær al skal og den hvide hinde på frugterne væk, og skær frugtkødet i små stykker.
Kom frugten i kasserollen sammen med safran, vaniljesukker og syltesukker.
Kog det i ca. 5 minutter, og skum godt af.
Hældes på varme, rengjorte glas. Lukkes tæt. Opbevares mørkt og køligt.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker