Ingredienser
200 g marcipan
200 g Dansukker Sukker
200 g smør, blødt
4 æg
75 g hvedemel
Reven skal af 1 øko citron
Cream cheese frosting
80 g smør, blødt
80 g Dansukker Flormelis
200 g flødeost naturel, stuetempereret
Fintrevet skal af 1/2 øko citron
Gul pastafarve
Grøn pastafarve
Røde sukkerhjerter/kugler til pynt
Instruktioner
Forvarm ovnen til 175 grader varmluft. Pisk marcipan og sukker godt sammen i en skål, og tilsæt smør under stadig piskning. Pisk æggene i et ad gangen. Vend derefter mel og citronskal i. Fordel dejen i muffinsformene og i ovnen i ca. 20-25 minutter – kontrol om de er færdigbagt med en tandstik. Køl af.
Cream cheese frosting
Pisk smør blødt og glat i en skål. Tilsæt flormelis og pisk det godt sammen med smørret. Kom derefter flødeosten og citronskal i, og pisk til frostingen er jævn og glat igen.
Del frostingen i tre skåle og kom lidt gul pastafarve i den ene, lidt grøn i den anden, og lad den sidste forblive hvid. Fordel frostingen på muffins med en ske, og pynt de hvide muffins med røde sukkerhjerter/kugler. Servér straks.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sommeraftener i køkkenet? Eller mere tid sammen?
Nyd sommeraftenerne sammen med de andre. Se vores forslag til en komplet gæstemenu, som du kan tilberede direkte ved grillen.

Syltede sommergrøntsager
Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren. De er perfekte til en grillaften sidst på sæsonen. Følg opskriften, så har du snart køleskabet fyldt med hjemmelavede syltede sommergrøntsager.

Brombærluksus
Strø luksus hen over med brombær denne sommer! Brombær fungerer rigtig godt i bagværk, smoothies, syltetøj og saft. De er desuden yderst velegnede til dekoration og pynt. Brombær modnes i sensommeren og det tidlige efterår.

Slip din indre gourmet løs
Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den. Syltesukker indeholder alle de ingredienser, du skal bruge. Tilsæt blot bær, frugter og lidt kreativitet. Hvidt sukker fra den danske sukkerroe kan blandt andet bruges til bagning af kager og desserter og et væld af andre søde formål.

Pluk blommer
Blommer er blandt havens mest almindelige frugter, og de er gode at lave desserter og marmelader af. Hvorfor ikke lave en lækker blommemarmelade eller blommechutney, som du kan sætte på ostebordet? Du kan også prøve vores skønne blommetærte.

Himmelske hindbær
Hindbær er med deres søde smag perfekte til bagværk og desserter, og de er næsten en lige så stor selvfølge for os som jordbær. Hindbær kan dyrkes i haven, men vokser også vildt i skoven. Brug dine hindbær til alt fra hjemmebagte tærter til hindbærcurd.