Chorizo- og tomatmarmelade

Chorizo- og tomatmarmelade er en marmelade, der passer godt til både hamburgeren, den grillede kylling og til ostebordet. En sjov variant til dig, der gerne vil prøve nye smagsindtryk!

1 glas

30 minutter

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

80 g chorizo, vegansk chorizo kan også anvendes
1 lille rødløg
1/4 chili
Olie
250 g cocktailtomater
1/2 citron, saft af
2 spsk. tomatpuré
1 spsk. Dansukker Mørk Sirup
1/2 dl vand
250 g Dansukker Syltesukker

Instruktioner

Skær chorizoen i små tern. Svits dem så de får en fin, gyldenbrun farve. Stil dem til side.

Pil og hak rødløget. Halvér chilien, fjern kernerne og hak chilien fint. Svits i olie i
en gryde.

Skær tomaterne i mindre stykker, og kom dem ned i gryden. Tilsæt citron, tomatpuré, sirup og vand. Svits det i ca. 3 minutter.

Tilsæt syltesukker og chorizo, lad det koge i ca. 5 minutter. Rør rundt med jævne mellemrum.

Tag gryden af varmen. Hæld på et varmt, skoldet glas. Luk glasset og opbevar det
i køleskabet.

Tips. Server til osterbordet eller som tilbehør til burgeren.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred kærlighed på Valentinsdag

Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane. Og din valentin bliver garanteret glad.

Fastelavn

Nu er det snart fastelavn, for mange betyder det udklædning og slå katten af tønden, men vigtigst af alt er nok fastelavns bollerne.

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.