Chokoladeskeer

10 skeer 40 minutter
Chokoladeskeer er en værdsat gave, men de er også gode i en lækker drik efter maden. Dyp dine chokoladeskeer i varm mælk, og top med valgfri pynt.
Chokoladeskeer
Bedømmelse: (52vurderinger)

Ingredienser

  • 50 g mørk chokolade
  • 1 dl kakao
  • 1 dl piskefløde
  • 1 dl Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
  • 1 tsk. vaniljesukker

Til serverig

  • 1 kop
  • 1 chokoladeske
  • 2 dl mælk (letmælk eller sødmælk)

Pynt efter eget valg

  • flødeskum
  • skumfiduser
  • chokoladeknapper
  • Dansukker Økologisk Lys Sirup
  • stødt kardemomme/kanel/kakao

Hak chokoladen, og smelt den over vandbad. Bland kakao, fløde, sukker og vaniljesukker i en skål, og tilsæt den smeltede chokolade. Rør blandingen godt sammen, og stil den til afkøling i køleskabet.

Tag blandingen ud, når den er blevet fast, og læg et lag på hver spiseske. Udjævn chokoladen, så den er helt glat på skeen. Opbevar skeerne i køleskab.

Varm ca. 2 dl mælk, og dyp chokoladeskeen i mælken. Rør rundt.

Top med pynt efter eget valg.

 

Se film: Sådan laver du Chokoladeskeer

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker