Chokoladeskeer

Chokoladeskeer er en værdsat gave, men de er også gode i en lækker drik efter maden. Dyp dine chokoladeskeer i varm mælk, og top med valgfri pynt.

10 skeer

40 minutter

Vurdering (59 stk)

Ingredienser

50 g mørk chokolade
1 dl kakao
1 dl piskefløde
1 dl Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
1 tsk. vaniljesukker

Til serverig
1 kop
1 chokoladeske
2 dl mælk (letmælk eller sødmælk)

Pynt efter eget valg
flødeskum
skumfiduser
chokoladeknapper
Dansukker Økologisk Lys Sirup
stødt kardemomme/kanel/kakao

Instruktioner

Hak chokoladen, og smelt den over vandbad. Bland kakao, fløde, sukker og vaniljesukker i en skål, og tilsæt den smeltede chokolade. Rør blandingen godt sammen, og stil den til afkøling i køleskabet.

Tag blandingen ud, når den er blevet fast, og læg et lag på hver spiseske. Udjævn chokoladen, så den er helt glat på skeen. Opbevar skeerne i køleskab.

Varm ca. 2 dl mælk, og dyp chokoladeskeen i mælken. Rør rundt.

Top med pynt efter eget valg.

Se film: Sådan laver du Chokoladeskeer

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Påskelækkerier

Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble?

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.