Chokoladeskeer

Chokoladeskeer er en værdsat gave, men de er også gode i en lækker drik efter maden. Dyp dine chokoladeskeer i varm mælk, og top med valgfri pynt.

10 skeer

40 minutter

Vurdering (65 stk)

Ingredienser

50 g mørk chokolade
1 dl kakao
1 dl piskefløde
1 dl Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
1 tsk. vaniljesukker

Til serverig
1 kop
1 chokoladeske
2 dl mælk (letmælk eller sødmælk)

Pynt efter eget valg
flødeskum
skumfiduser
chokoladeknapper
Dansukker Økologisk Lys Sirup
stødt kardemomme/kanel/kakao

Instruktioner

Hak chokoladen, og smelt den over vandbad. Bland kakao, fløde, sukker og vaniljesukker i en skål, og tilsæt den smeltede chokolade. Rør blandingen godt sammen, og stil den til afkøling i køleskabet.

Tag blandingen ud, når den er blevet fast, og læg et lag på hver spiseske. Udjævn chokoladen, så den er helt glat på skeen. Opbevar skeerne i køleskab.

Varm ca. 2 dl mælk, og dyp chokoladeskeen i mælken. Rør rundt.

Top med pynt efter eget valg.

 

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred lidt ekstra hygge

Seks opskrifter på kager, der gør de mørke dage til hyggedage.

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Varmer dejligt, når det er koldt

Her finder du en række forskellige varianter af te, kaffe og varm chokolade. Opskrifter, som både er velegnede til at tage med sig på en termokande og til at nyde hjemme morgen, eftermiddag eller aften.

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.

Bag med citron og appelsin

Appelsin og citron er smage, som hører vinteren til, og de er rigtig velegnede til at bage med. Citrus er forfriskende og syrligt, men er også godt i kombination med andre smage som f.eks. chokolade og karamel.

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.