Ingredienser
50 g mørk chokolade
1 dl kakao
1 dl piskefløde
1 dl Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
1 tsk. vaniljesukker
Til serverig
1 kop
1 chokoladeske
2 dl mælk (letmælk eller sødmælk)
Pynt efter eget valg
flødeskum
skumfiduser
chokoladeknapper
Dansukker Økologisk Lys Sirup
stødt kardemomme/kanel/kakao
Instruktioner
Hak chokoladen, og smelt den over vandbad. Bland kakao, fløde, sukker og vaniljesukker i en skål, og tilsæt den smeltede chokolade. Rør blandingen godt sammen, og stil den til afkøling i køleskabet.
Tag blandingen ud, når den er blevet fast, og læg et lag på hver spiseske. Udjævn chokoladen, så den er helt glat på skeen. Opbevar skeerne i køleskab.
Varm ca. 2 dl mælk, og dyp chokoladeskeen i mælken. Rør rundt.
Top med pynt efter eget valg.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Påskelækkerier
Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble?

Pandekager
Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt
En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag
Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.