Chokoladesauce til kød

Gør chokolade til et skønt krydderi i saucen. Servér denne skønne chokoladesauce til kødet, og brillér over for dine gæster. Servér eventuelt et glas rødvin til.

4 portioner

Vurdering (14 stk)

Ingredienser

1 zittauerløg
1 1/2 dl rødvin
1 dl Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
1 dl vand
2 spsk. mørk oksefond
1 laurbærblad
1-2 timiankviste
50 g mørk chokolade med 70 % kakaoindhold
1-2 tsk. kartoffelmel
Salt, peber

Instruktioner

Svits løget i fedtstoffet i en gryde. Tilsæt vin, muscovadorørsukker, vand, fond og krydderier, og lad saucen simre under låg i 10 minutter. Tilsæt chokoladen, og rør, indtil den er smeltet. Saucen jævnes med kartoffelmel udrørt i lidt vand. Smag til, og tilsæt evt. mere salt og peber. Si saucen ned i en serveringsskål.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Rocky road i påskeudgave

Påskelækkerier

Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.