Ingredienser
Parfait
150 g mørk chokolade
6 æggeblommer
1 dl Dansukker Flormelis
1/2 dl Dansukker Glukosesirup
skallen af 1 appelsin, usprøjtet
3 spsk. saft fra appelsinen
6 dl piskefløde
Pynt
100 g ristede, hakkede nødder
Instruktioner
Hak chokoladen, og smelt den over vandbad. Lad den køle af.
Pisk æggeblommer, flormelis og glukosesirup i en skål, til det er luftigt. Vend den smeltede chokolade i æggeblandingen, og tilsæt revet appelsinskal og appelsinsaft.
Pisk fløden, og vend den forsigtigt i æggeblandingen.
Hæld parfaiten i en brødform beklædt med husholdningsfilm. Frys i 45 timer.
Forvarm ovnen til 175°. Fordel nødderne på en bageplade beklædt med bagepapir. Rist nødderne nederst i ovnen i 5 minutter. Hold godt øje med, at de ikke brænder på. Lad dem køle af, og hak dem derefter.
Tag parfaiten ud af fryseren ca. 20 minutter inden servering. Drys med de hakkede ristede nødder.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred kærlighed på Valentinsdag
Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane. Og din valentin bliver garanteret glad.

Fastelavn
Nu er det snart fastelavn, for mange betyder det udklædning og slå katten af tønden, men vigtigst af alt er nok fastelavns bollerne.

Pandekager
Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt
En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag
Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.