Chokolademousse med brombærkompot

8 portioner

Vurdering (69 stk)

Ingredienser

Brombærkompot
250 g brombær
1 dl Dansukker Syltesukker

Chokolademousse
100 g mørk choklade, 70 %
2 spsk. Dansukker Flormelis
3 spsk. Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
1 tsk. vaniljesukker
1 æggeblomme
2 dl piskefløde

Instruktioner

Brombærkompot: Bland bær og sukker i en gryde. Lad det koge i 5 minutter. Lad det køle af.
Chokolademousse: Knæk chokoladen i mindre stykker, og smelt dem i mikrobølgeovn eller over vandbad.
Rør flormelis, muscovadorørsukker og æggeblomme i den smeltede chokolade. Rør sammen til en jævn blanding. Stil den til side, og lad den køle af.
Pisk fløden let. Bland en tredjedel af den i chokoladeblandingen. Vend resten af fløden i efterfølgende.
Vend lidt af brombærkompotten i chokolademoussen. Gem resten til pynt.
Fordel moussen i glas, og stil dem i køleskab i mindst 1 time.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Påskelækkerier

Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble?

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.