Chokolade-kokosfirkanter

20 stk.

Vurdering (4 stk)

Ingredienser

3 æg
2 1/2 dl Dansukker Sukker
2 1/2 dl hvedemel
1 1/2 spsk. kakao
2 tsk. bagepulver
1 dl vand
100 g smør eller margarine

Kokosmasse
75 g smør eller margarine
3 dl kokosmel
2 1/2 dl Dansukker Flormelis
2 små æg

Pynt
Dansukker Flormelis

Instruktioner

Smør og drys mel i en lille bradepande på ca. 20 x 30 cm.

Pisk æg og sukker, til det er luftigt. Bland mel, bagepulver og kakao, og rør det ned i dejen. Kog vand og fedtstof op og tilsæt chokoladedejen. Hæld dejen i formen og sæt den nederst i ovnen i 20 minutter ved 200 °C. Rør alle ingredienserne til kokosmassen sammen i en kasserolle, og lad den småkoge under omrøring, til den tykner.

Tag kagen ud, og skru ovnen op på 225 °C. Smør kokosmassen ud over chokoladekagen. Sæt derefter formen midt i ovnen og bag den i yderligere ca. 10 minutter, til kagen har fået en fin farve. Lad kagen køle af, inden den skæres ud i mindre stykker. Drys lidt flormelis over kagen inden servering. Kagen kan fryses.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Kokos- og karamelpopcorn

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.