Chokolade-kokosfirkanter

Chokolade-kokosfirkanter

20 stk.
Chokolade-kokosfirkanter
Bedømmelse: (4vurderinger)

Ingredienser

3 æg
2 1/2 dl Dansukker Sukker
2 1/2 dl hvedemel
1 1/2 spsk. kakao
2 tsk. bagepulver
1 dl vand
100 g smør eller margarine

Kokosmasse
75 g smør eller margarine
3 dl kokosmel
2 1/2 dl Dansukker Flormelis
2 små æg

Pynt
Dansukker Flormelis

Smør og drys mel i en lille bradepande på ca. 20 x 30 cm.

Pisk æg og sukker, til det er luftigt. Bland mel, bagepulver og kakao, og rør det ned i dejen. Kog vand og fedtstof op og tilsæt chokoladedejen. Hæld dejen i formen og sæt den nederst i ovnen i 20 minutter ved 200 °C. Rør alle ingredienserne til kokosmassen sammen i en kasserolle, og lad den småkoge under omrøring, til den tykner.

Tag kagen ud, og skru ovnen op på 225 °C. Smør kokosmassen ud over chokoladekagen. Sæt derefter formen midt i ovnen og bag den i yderligere ca. 10 minutter, til kagen har fået en fin farve. Lad kagen køle af, inden den skæres ud i mindre stykker. Drys lidt flormelis over kagen inden servering. Kagen kan fryses.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker

;