Chilitrøfler

Disse chilitrøfler har lidt ekstra kant. Cremede trøfler med et strejf af chili, som tilmed er nemme at lave. Servér de lækre sager for dine gæster, eller brug dem som julegaver.

ca. 25 stk.

30 minutter. + 2 timers køletid

Vurdering (2 stk)

Ingredienser

175 g mørk chokolade 70 %
1/2-1 tsk. frisk rød chili
30 g smør
1 dl piskefløde
3/4 dl Dansukker Mørk Muscovadorørsukker

Valgfri smag
• 1 tsk. stødt kardemomme
• 1 tsk. stødt ingefær

Pynt
hakket eller tørret chili

Instruktioner

Finthak chokoladen og stil til side. Finhak chilien og kom den i en gryde med smør, fløde, muscovadorørsukker og bring i kog. Rør chokoladen i, til massen er jævn. Tilsæt den ønskede smag.

Lad blandingen køle af. Fyld trøffelmassen i en sprøjtepose, og sprøjt den i forme eller i små toppe. Pynt med et lille stykke chili. Opbevar trøflerne på køl.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.