Cheesecake med bærtop

8-10 portioner

Vurdering (12 stk)

Ingredienser

Bund
15 stk. Digestive-kiks
75 g smør eller margarine

Fyld
2 dl kvark - eller flødeost
2 dl cremefraiche
1 dl Dansukker Sukker
1 blade husblas

Topping
1⁄2 l friske eller frosne bær, f.eks. hindbær
4 dl fortyndet saft, helst samme smag som bærrene
2 dl Dansukker Sukker
2 blade husblas

Instruktioner

Knus kiksene. Smelt fedtstoffet, og hæld det ned i kikseblandingen. Bland godt. Tryk dejen ud i bunden af en form med aftagelig kant. Kom husblas i en skål kold vand. Bring cremefraichen og sukker i kog, og lad det koge i 1 minut. Bland husblasen og kvarken eller flødeosten i. Læg fyldet på bunden. Stil kagen i køleskabet, til massen er stivnet. Læg bærrene på fyldet – større bær som jordbær halveres eller skæres i skiver. Hæld saften og sukker i en gryde, og kog blandingen op. Rør den udblødte husblas i saften. Tag gryden af kogepladen, og lad den afkøle. Bred geléen ud over bærrene. Opbevares i køleskab.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Kokos- og karamelpopcorn

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.