Cheesecake-is med citron og digestive knas

Jeg vil her dele en af mine bedste isopskrifter, som har fået et twist af flødeost og citron. Det er en opskrift, der er super nem og simple, og lykkedes hvergang.
- Opskrift Liv Martine

Vurdering (22 stk)

Ingredienser

Cheesecake-is
5 dl fløde
200 g flødeost
1 usprøjtet citron
400 g kondenseret mælk
2 tsk vaniljepasta

Citron sirup
25 g Dansukker sukker
50 g citronsaft
25 g Dansukker glukosesirup

Digestiveknas
200 g digestive kiks

Instruktioner

Cheesecake-is
Pisk din fløde til en let flødeskum. Riv skallen fra de citroner du skal bruge til din citron sirup, og tilsæt til din flødeskum.
Pisk flødeost, kondenseret mælk og vaniljepasta sammen og vend det sammen med din flødeskum. Kom den herefter i en isform, lad den sætte sig let i fryseren, men du forbereder din citron sirup.

Citron sirup
Kog sukker, citronsaft og glukosesirup indtil dit sukker er opløst, lad det småkoge i 3-4 minutter. Lad det herefter køle.
Kom din sirup over din is, og knus dine digestive kiks over, og lav det fine mønster som vist på videoen.

Kom isen på frost natten over, og den er klar dagen efter 🙂

Simpelt, lækkert og sommerligt. God fornøjelse!!

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Syltetøj

Sylt selv

Slip din indre gourmet løs. Vi har gjort det nemt at være kreativ. Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den.

Sommerlagkage

Kager til forårets festligheder

Skønne kager til forårets fester! Ingen fest er fuldendt uden kage! Så hvorfor ikke servere en lækker, hjemmelavet kreation til årets mest mindeværdige begivenheder?

Mandelkage med rabarber

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Syltetøjskageis

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Rabarberbobler

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Kaffe og kager

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.