Cheesecake-is med citron og digestive knas

Jeg vil her dele en af mine bedste isopskrifter, som har fået et twist af flødeost og citron. Det er en opskrift, der er super nem og simple, og lykkedes hvergang.
- Opskrift Liv Martine

Vurdering (1 st)

Ingredienser

Cheesecake-is
5 dl fløde
200 g flødeost
1 usprøjtet citron
400 g kondenseret mælk
2 tsk vaniljepasta

Citron sirup
25 g Dansukker sukker
50 g citronsaft
25 g Dansukker glukosesirup

Digestiveknas
200 g digestive kiks

Instruktioner

Cheesecake-is
Pisk din fløde til en let flødeskum. Riv skallen fra de citroner du skal bruge til din citron sirup, og tilsæt til din flødeskum.
Pisk flødeost, kondenseret mælk og vaniljepasta sammen og vend det sammen med din flødeskum. Kom den herefter i en isform, lad den sætte sig let i fryseren, men du forbereder din citron sirup.

Citron sirup
Kog sukker, citronsaft og glukosesirup indtil dit sukker er opløst, lad det småkoge i 3-4 minutter. Lad det herefter køle.
Kom din sirup over din is, og knus dine digestive kiks over, og lav det fine mønster som vist på videoen.

Kom isen på frost natten over, og den er klar dagen efter 🙂

Simpelt, lækkert og sommerligt. God fornøjelse!!

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative.

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Her kommer flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Julens bedste opskrifter

Der er få tidspunkter på året, der er lige så hyggelige som julen. Her finder du julens bagværk, julegodter, julesager, drikke, mad og desserter.