Cashewcreme med kardemomme

1 glas, ca. 300 g

20 min. + afkølingstid

Vurdering (7 stk)

Ingredienser

250 g cashewnødder
1-2 tsk. stødt kardemomme
3/4 dl Dansukker ØKO Sukker
1 knivspids salt
2-4 spsk. solsikkeolie, afhængigt af den ønskede konsistens

Instruktioner

Rist cashewnødderne på en tør stegepande. Stil nødderne til side, så de kan køle af.

Kør cashewnødder, kardemomme, sukker, salt og solsikkeolie i en blender, til blandingen er cremet. Tilsæt om nødvendigt mere olie.

Hæld cashewcremen i et rengjort glas med et tætsluttende låg, og opbevar cremen i køleskab.

Cashewcremen kan opbevares nogle uger i køleskabet.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Rocky road i påskeudgave

Påskelækkerier

Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.