Ingredienser
5 dl lunkent vand
50 g gær
1 tsk. salt
1/2 dl Dansukker Rørsukker
2 revne æbler
1 dl solsikkefrø
ca. 14 dl hvedemel
Instruktioner
Smuldr gæren i et dejfad. Hæld vandet over og rør, til gæren er opløst. Tilsæt salt, rørsukker, æbler og solsikkefrø.
Ælt melet i lidt ad gangen, til dejen slipper skålens kanter. Lad hæve under et klæde i 40 minutter.
Tag dejen ud på bordet og ælt den smidig. Form til en firkantet plade, som lægges i en smurt bradepande, en lille en, 20 x 30 cm. Skær dejpladen i ruder. Lad hæve i 20 minutter. Sæt ovnen på 225 °C.
Brydebrød med æbler bages midt i ovnen i ca. 25 minutter.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Påskelækkerier
Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble?

Pandekager
Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt
En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag
Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.