Bruscetta med stegte grøntsager

4 portioner

Vurdering (1 stk)

Ingredienser

4 skiver landbrød
2 spsk. olie
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
1 grøn squash
1-2 rødløg
100 g champignon
1 fed hvidløg

Dressing
2 spsk. olivenolie
2 spsk. Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
2 spsk. balsamicovineddike
1 dl hindbær 

Instruktioner

Bland alle ingredienserne til dressingen sammen, og passér den gennem en finmasket si. Stil den derefter til side. Skyl peberfrugterne, fjern kernerne, og skær dem i mindre stykker. Skyl squashen, og skær den i centimetertykke skiver. Pil og halvér løget, og skær det i skiver. Skær champignonerne i skiver. Varm olien op på en stegepande, og steg grøntsagerne præcis møre. Pil hvidløgsfeddene, og halvér dem. Rist brødskiverne, og gnid dem med hvidløgsfeddene. Fordel grøntsagerne på brødskiverne. Dryp dressingen over.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative.

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Her kommer flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Julens bedste opskrifter

Der er få tidspunkter på året, der er lige så hyggelige som julen. Her finder du julens bagværk, julegodter, julesager, drikke, mad og desserter.