Bruscetta med stegte grøntsager

4 portioner

Vurdering (2 stk)

Ingredienser

4 skiver landbrød
2 spsk. olie
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
1 grøn squash
1-2 rødløg
100 g champignon
1 fed hvidløg

Dressing
2 spsk. olivenolie
2 spsk. Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
2 spsk. balsamicovineddike
1 dl hindbær 

Instruktioner

Bland alle ingredienserne til dressingen sammen, og passér den gennem en finmasket si. Stil den derefter til side. Skyl peberfrugterne, fjern kernerne, og skær dem i mindre stykker. Skyl squashen, og skær den i centimetertykke skiver. Pil og halvér løget, og skær det i skiver. Skær champignonerne i skiver. Varm olien op på en stegepande, og steg grøntsagerne præcis møre. Pil hvidløgsfeddene, og halvér dem. Rist brødskiverne, og gnid dem med hvidløgsfeddene. Fordel grøntsagerne på brødskiverne. Dryp dressingen over.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Påskelækkerier

Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble?

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.