Bruscetta med marinerede rejer

4 pers.

Vurdering (2 st)

Ingredienser

2 spsk. rapsolie
1 spsk. hvidvinseddike
1 tsk. Dansukker Flormelis
1/2 kg rejer med skal
2 salatløg
1 tomat
1 fed hvidløg
1-2 minibaguetter

Pynt
Dild

Instruktioner

Rør olie, vineddike og flormelis sammen i en skål. Skyl rejerne, og læg dem i marinaden. Skyl salatløgene grundigt, og skær dem i tynde ringe. Skold, flå og udkern tomaten. Skær tomaten i små tern. Bland løgskiver og tomattern i rejemarinaden. Pil og del hvidløgsfeddet. Skær brødet i skrå skiver, og rist dem. Gnid de nyristede brødskiver med hvidløg. Fordel rejemarinaden på brødskiverne. Pynt med dild. Serveres med det samme.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken.

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren.

Pluk blommer

Blommer er blandt havens mest almindelige frugter, og de er gode at lave desserter og marmelader af.

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på.

Skønne æbler

Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Lækkerier med Muscovadorørsukker

Her har vi samlet slik og bagværk, hvor Muscovadorørsukkerets lækre aromaer får selskab af alt fra mandel og nødder til mørk chokolade og kardemomme.