Brunsviger

Herlig brunsviger med lækkert fyld af brun farin. En klassiker der passer perfekt til eftermiddagskaffen eller til fødselsdagen.

Vurdering (139 stk)

Ingredienser

50 g gær
2 dl lunken mælk
150 g smeltet smør 
2 æg
1/2 dl Dansukker Sukker
1/4 tsk salt
400 g hvedemel

Fyld
200 g smør 
200 g Dansukker Brun Farin
 

Instruktioner

Gæren smuldres i en skål. Lunken mælk og fedtstof hældes i. Æg, sukker og salt tilsættes. Melet æltes ind i dejen. Dejen dækkes til med et klæde og stilles til hævning i 30 minutter.

Smelt smør og brun farin sammen ien gryde, ved svag varme, til en jævn masse.

Dejen rulles ud og lægges i en lille, smurt bradepande (20 x 30 cm). Lav nogle fordybninger i dejen med en finger eller et træskaft. Hæld fyldet i fordybningerne. Dæk til og stil til hævning i 30 minutter.

Brunsvigeren bages på nederste rille i ovnen ved 225 °C i ca. 30 minutter.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.