Ingredienser
50 g gær
2 dl lunken mælk
150 g smeltet smør
2 æg
1/2 dl Dansukker Sukker
1/4 tsk salt
400 g hvedemel
Fyld
200 g smør
200 g Dansukker Brun Farin
Instruktioner
Gæren smuldres i en skål. Lunken mælk og fedtstof hældes i. Æg, sukker og salt tilsættes. Melet æltes ind i dejen. Dejen dækkes til med et klæde og stilles til hævning i 30 minutter.
Smelt smør og brun farin sammen ien gryde, ved svag varme, til en jævn masse.
Dejen rulles ud og lægges i en lille, smurt bradepande (20 x 30 cm). Lav nogle fordybninger i dejen med en finger eller et træskaft. Hæld fyldet i fordybningerne. Dæk til og stil til hævning i 30 minutter.
Brunsvigeren bages på nederste rille i ovnen ved 225 °C i ca. 30 minutter.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Først skal træet vises
Siden skal det spises. Bag magisk julepynt og hæng på træet juleaften.
Julegodter
Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen. Uanset om du er til klassisk julekonfekt eller til de mere avancerede alternativer, så har vi opskriften.
Lækre julekager
Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.
Julens småkager
Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative. Eller hvorfor ikke lade dem være en del af julepynten i smukke glas og skåle?
Juledrikke
Juletiden byder på mange lejligheder til at mødes og mingle med noget godt i glasset. Her er forslag til både store og små julegæster.
Julens bedste gave
De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?