Brunkagesnitter med parmesan og flagesalt

Disse brunkagesnitter tager den næste gløggkomsammen til nye højder. Overrask dine venner og server disse brunkager med parmesan og flagesalt for dem.

ca. 70 stk.

20 minutter

Vurdering (3 stk)

Ingredienser

Brunkagedej
200 g smør 
2 dl Dansukker Lys Sirup
2 1/4 dl Dansukker Sukker
1 stort æg
1 1/2 tsk. natron 
2 tsk. stødt nellike
1 tsk. stødt ingefær
1 tsk. stødt kanel
ca. 8 dl hvedemel

Topping
150 g parmesan
flagesalt
sammenpisket æg

Instruktioner

Lav brunkagedejen nogle dage i forvejen.

Smelt smør, sirup og sukker i en gryde og tag den derefter af varmen. Rør, indtil massen er kølet af, og tilsæt ægget.

Opløs natronen i lidt vand, og tilsæt den sammen med krydderierne. Tilsæt hvedemelet, og rør dejen sammen. Lad dejen hvile natten over. 

Forvarm ovnen til 175 °C varmluft. 

Rul dejen ud i tynde længder, kom dem på en bageplade beklædt med bagepapir og pensl dem med sammenpisket æg.

Riv parmesanen i en skål, og bland den med flagesaltet. Drys rigeligt med parmesan over dejen.

Bag midt i ovnen i ca. 10 minutter. Lad dem køle af.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Kokos- og karamelpopcorn

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.