Ingredienser
Brunkagedej
200 g smør
2 dl Dansukker Lys Sirup
2 1/4 dl Dansukker Sukker
1 stort æg
1 1/2 tsk. natron
2 tsk. stødt nellike
1 tsk. stødt ingefær
1 tsk. stødt kanel
ca. 8 dl hvedemel
Topping
150 g parmesan
flagesalt
sammenpisket æg
Instruktioner
Lav brunkagedejen nogle dage i forvejen.
Smelt smør, sirup og sukker i en gryde og tag den derefter af varmen. Rør, indtil massen er kølet af, og tilsæt ægget.
Opløs natronen i lidt vand, og tilsæt den sammen med krydderierne. Tilsæt hvedemelet, og rør dejen sammen. Lad dejen hvile natten over.
Forvarm ovnen til 175 °C varmluft.
Rul dejen ud i tynde længder, kom dem på en bageplade beklædt med bagepapir og pensl dem med sammenpisket æg.
Riv parmesanen i en skål, og bland den med flagesaltet. Drys rigeligt med parmesan over dejen.
Bag midt i ovnen i ca. 10 minutter. Lad dem køle af.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred kærlighed på Valentinsdag
Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane. Og din valentin bliver garanteret glad.

Fastelavn
Nu er det snart fastelavn, for mange betyder det udklædning og slå katten af tønden, men vigtigst af alt er nok fastelavns bollerne.

Pandekager
Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt
En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag
Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.