Ingredienser
Brunkagedej
200 g smør
2 dl Dansukker Lys Sirup
2 1/4 dl Dansukker Sukker
1 stort æg
1 1/2 tsk. natron
2 tsk. stødt nellike
1 tsk. stødt ingefær
1 tsk. stødt kanel
ca. 8 dl hvedemel
Topping
150 g parmesan
flagesalt
sammenpisket æg
Instruktioner
Lav brunkagedejen nogle dage i forvejen.
Smelt smør, sirup og sukker i en gryde og tag den derefter af varmen. Rør, indtil massen er kølet af, og tilsæt ægget.
Opløs natronen i lidt vand, og tilsæt den sammen med krydderierne. Tilsæt hvedemelet, og rør dejen sammen. Lad dejen hvile natten over.
Forvarm ovnen til 175 °C varmluft.
Rul dejen ud i tynde længder, kom dem på en bageplade beklædt med bagepapir og pensl dem med sammenpisket æg.
Riv parmesanen i en skål, og bland den med flagesaltet. Drys rigeligt med parmesan over dejen.
Bag midt i ovnen i ca. 10 minutter. Lad dem køle af.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Fredagshygge
Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!
Sprøde og lækre vafler
Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.
Bag i bradepande
At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.
Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.
Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.