Is
Smagsvarianter
Tilbehør
Pisk æggeblommer og sirup sammen i en skål. Giv mælk, fløde og glukosesirup et opkog i en gryde. Pisk æggemassen ned i den varme mælkeblanding.
Hæld blandingen igennem en finmasket si over i en skål, og tilsæt valgfri smag, men vent med den hakkede chokolade, til blandingen er helt afkølet.
Brug en form, ca. 15 x 20 cm til frysning af isen. Ved brug af ismaskine
kør blandingen i maskinen, og hæld den derefter over i formen og glat overfladen. Isen skal være ca. 1,5 cm tyk. Uden ismaskine kan du hælde blandingen direkte i formen og stille den i fryseren i mindst 5 timer. Omrør af og til.
Når isen er stivnet, udstikkes runde stykker med en passende udstikker og lægger dem imellem to brunkager. Servér med det samme.
Opskriften er udarbejdet af