Brunkagesandwich

Brunkagesandwich med lækkert isfyld. Smag din is til med hakket mørk chokolade og peanutbutter, og server den mellem to brunkager.

ca. 6 stk.

45 minutter + 5 timers frysetid

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

Is
4 æggeblommer
1/2 dl Dansukker ØKO Lys Sirup
2 dl mælk
1 1/2 dl piskefløde
1 dl Dansukker Glukosesirup

Smagsvarianter
75 g hakket mørk chokolade, eller
150 g peanutbutter + 75 g hakket mørk
chokolade

Tilbehør
Brunkager

Instruktioner

Pisk æggeblommer og sirup sammen i en skål. Giv mælk, fløde og glukosesirup et opkog i en gryde. Pisk æggemassen ned i den varme mælkeblanding.

Hæld blandingen igennem en finmasket si over i en skål, og tilsæt valgfri smag, men vent med den hakkede chokolade, til blandingen er helt afkølet.

Brug en form, ca. 15 x 20 cm til frysning af isen. Ved brug af ismaskine
kør blandingen i maskinen, og hæld den derefter over i formen og glat overfladen. Isen skal være ca. 1,5 cm tyk. Uden ismaskine kan du hælde blandingen direkte i formen og stille den i fryseren i mindst 5 timer. Omrør af og til.

Når isen er stivnet, udstikkes runde stykker med en passende udstikker og lægger dem imellem to brunkager. Servér med det samme.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred kærlighed på Valentinsdag

Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane. Og din valentin bliver garanteret glad.

Fastelavn

Nu er det snart fastelavn, for mange betyder det udklædning og slå katten af tønden, men vigtigst af alt er nok fastelavns bollerne.

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.