Brunkagesandwich

Brunkagesandwich med lækkert isfyld. Smag din is til med hakket mørk chokolade og peanutbutter, og server den mellem to brunkager.

ca. 6 stk.

45 minutter + 5 timers frysetid

Vurdering (1 stk)

Ingredienser

Is
4 æggeblommer
1/2 dl Dansukker ØKO Lys Sirup
2 dl mælk
1 1/2 dl piskefløde
1 dl Dansukker Glukosesirup

Smagsvarianter
75 g hakket mørk chokolade, eller
150 g peanutbutter + 75 g hakket mørk
chokolade

Tilbehør
Brunkager

Instruktioner

Pisk æggeblommer og sirup sammen i en skål. Giv mælk, fløde og glukosesirup et opkog i en gryde. Pisk æggemassen ned i den varme mælkeblanding.

Hæld blandingen igennem en finmasket si over i en skål, og tilsæt valgfri smag, men vent med den hakkede chokolade, til blandingen er helt afkølet.

Brug en form, ca. 15 x 20 cm til frysning af isen. Ved brug af ismaskine
kør blandingen i maskinen, og hæld den derefter over i formen og glat overfladen. Isen skal være ca. 1,5 cm tyk. Uden ismaskine kan du hælde blandingen direkte i formen og stille den i fryseren i mindst 5 timer. Omrør af og til.

Når isen er stivnet, udstikkes runde stykker med en passende udstikker og lægger dem imellem to brunkager. Servér med det samme.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Syltetøj

Sylt selv

Slip din indre gourmet løs. Vi har gjort det nemt at være kreativ. Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den.

Syltetøjskageis

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Cheesecake med rabarber og jordbær

Bag med sommerens bær

Bag med sommerens bær, og server dit hjemmebag til festen. En tærte eller kage fyldt med friske, syrlige bær er perfekt til eftermiddagskaffen. Gør brug af sommerens bær, og nyd ferien i fulde drag!

Rabarberbobler

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Hyldepannacotta med limemarinerede bær

Sommerdesserter

Når det er varmt, er det ekstra lækkert at byde på en syrligsød og frisk sommerdessert som afslutning på grillaftenen eller sommerfesten. Her finder du vores tips til skønne sommerdesserter – både til dig, der går efter den nemme løsning, og til dig, der gerne vil prøve noget lidt mere avanceret.

Saft

Sommer er lig med safttid

Husk at lave saft denne sommer, så du kan gemme alle dine yndlingsbær og -frugter på flaske! Det er meget lettere, end du tror, at lave saft. Lad dig inspirere af vores skønne opskrifter.