Brunkagesandwich

Brunkagesandwich med lækkert isfyld. Smag din is til med hakket mørk chokolade og peanutbutter, og server den mellem to brunkager.

ca. 6 stk.

45 minutter + 5 timers frysetid

Vurdering (1 stk)

Ingredienser

Is
4 æggeblommer
1/2 dl Dansukker ØKO Lys Sirup
2 dl mælk
1 1/2 dl piskefløde
1 dl Dansukker Glukosesirup

Smagsvarianter
75 g hakket mørk chokolade, eller
150 g peanutbutter + 75 g hakket mørk
chokolade

Tilbehør
Brunkager

Instruktioner

Pisk æggeblommer og sirup sammen i en skål. Giv mælk, fløde og glukosesirup et opkog i en gryde. Pisk æggemassen ned i den varme mælkeblanding.

Hæld blandingen igennem en finmasket si over i en skål, og tilsæt valgfri smag, men vent med den hakkede chokolade, til blandingen er helt afkølet.

Brug en form, ca. 15 x 20 cm til frysning af isen. Ved brug af ismaskine
kør blandingen i maskinen, og hæld den derefter over i formen og glat overfladen. Isen skal være ca. 1,5 cm tyk. Uden ismaskine kan du hælde blandingen direkte i formen og stille den i fryseren i mindst 5 timer. Omrør af og til.

Når isen er stivnet, udstikkes runde stykker med en passende udstikker og lægger dem imellem to brunkager. Servér med det samme.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.