Brunkagesandwich - Opskrifter

Brunkagesandwich

ca. 6 stk. 45 minutter + 5 timers frysetid
Brunkagesandwich med lækkert isfyld. Smag din is til med hakket mørk chokolade og peanutbutter, og server den mellem to brunkager.
Brunkagesandwich
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

    Is

    • 4 æggeblommer
    • 1/2 dl Dansukker ØKO Lys Sirup
    • 2 dl mælk
    • 1 1/2 dl piskefløde
    • 1 dl Dansukker Glukosesirup

    Smagsvarianter

    • 75 g hakket mørk chokolade, eller
    • 150 g peanutbutter + 75 g hakket mørk
    • chokolade

    Tilbehør

    Pisk æggeblommer og sirup sammen i en skål. Giv mælk, fløde og glukosesirup et opkog i en gryde. Pisk æggemassen ned i den varme mælkeblanding.

    Hæld blandingen igennem en finmasket si over i en skål, og tilsæt valgfri smag, men vent med den hakkede chokolade, til blandingen er helt afkølet.

    Brug en form, ca. 15 x 20 cm til frysning af isen. Ved brug af ismaskine
    kør blandingen i maskinen, og hæld den derefter over i formen og glat overfladen. Isen skal være ca. 1,5 cm tyk. Uden ismaskine kan du hælde blandingen direkte i formen og stille den i fryseren i mindst 5 timer. Omrør af og til.

    Når isen er stivnet, udstikkes runde stykker med en passende udstikker og lægger dem imellem to brunkager. Servér med det samme.

    Opskriften er udarbejdet af

    Dansukker

    ;