Brunkagebiscotti

Ca. 40 stk.

Vurdering (0 st)

Ingredienser

1 dl madolie
2 dl Dansukker Brun Farin
1 spsk. vaniljesukker
3 æg
1/2 dl Dansukker Lys Sirup
7 dl hvedemel
1 spsk. bagepulver
2 tsk. stødt ingefær
3/4 spsk. stødt kanel
1 tsk. stødt nellike
1/4 tsk. stødt muskatnød eller 4 spsk. brunkagekrydderi

Instruktioner

Sæt ovnen på 175 °C.

Bland olie, sukker, æg og sirup sammen i en stor skål.

Bland mel, bagepulver, ingefær, kanel, nellike og muskat i en anden skål. Kom melblandingen i æggemassen, og rør det sammen.

Del dejen i to halvdele, og form hver del til en rulle. Læg rullen på en bageplade beklædt med bagepapir, og tryk dejen lidt ud.

Bages i ovnen i 20 minutter. Tag ud af ovnen, og stil til side for at køle af i ca. 10 minutter.

Skær i 2 cm tykke skiver på skrå. Bag dem i yderligere 5-7 minutter på hver side, eller lad dem tørre på eftervarme i 2 timer.


Tip!
Sprøjt f.eks. kagerne med smeltet mørk chokolade.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken.

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren.

Pluk blommer

Blommer er blandt havens mest almindelige frugter, og de er gode at lave desserter og marmelader af.

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på.

Skønne æbler

Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Lækkerier med Muscovadorørsukker

Her har vi samlet slik og bagværk, hvor Muscovadorørsukkerets lækre aromaer får selskab af alt fra mandel og nødder til mørk chokolade og kardemomme.