Brunkagebiscotti

Ca. 40 stk.

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

1 dl madolie
2 dl Dansukker Brun Farin
1 spsk. vaniljesukker
3 æg
1/2 dl Dansukker Lys Sirup
7 dl hvedemel
1 spsk. bagepulver
2 tsk. stødt ingefær
3/4 spsk. stødt kanel
1 tsk. stødt nellike
1/4 tsk. stødt muskatnød eller 4 spsk. brunkagekrydderi

Instruktioner

Sæt ovnen på 175 °C.

Bland olie, sukker, æg og sirup sammen i en stor skål.

Bland mel, bagepulver, ingefær, kanel, nellike og muskat i en anden skål. Kom melblandingen i æggemassen, og rør det sammen.

Del dejen i to halvdele, og form hver del til en rulle. Læg rullen på en bageplade beklædt med bagepapir, og tryk dejen lidt ud.

Bages i ovnen i 20 minutter. Tag ud af ovnen, og stil til side for at køle af i ca. 10 minutter.

Skær i 2 cm tykke skiver på skrå. Bag dem i yderligere 5-7 minutter på hver side, eller lad dem tørre på eftervarme i 2 timer.


Tip!
Sprøjt f.eks. kagerne med smeltet mørk chokolade.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.