Brunkagebiscotti

Ca. 40 stk.

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

1 dl madolie
2 dl Dansukker Brun Farin
1 spsk. vaniljesukker
3 æg
1/2 dl Dansukker Lys Sirup
7 dl hvedemel
1 spsk. bagepulver
2 tsk. stødt ingefær
3/4 spsk. stødt kanel
1 tsk. stødt nellike
1/4 tsk. stødt muskatnød eller 4 spsk. brunkagekrydderi

Instruktioner

Sæt ovnen på 175 °C.

Bland olie, sukker, æg og sirup sammen i en stor skål.

Bland mel, bagepulver, ingefær, kanel, nellike og muskat i en anden skål. Kom melblandingen i æggemassen, og rør det sammen.

Del dejen i to halvdele, og form hver del til en rulle. Læg rullen på en bageplade beklædt med bagepapir, og tryk dejen lidt ud.

Bages i ovnen i 20 minutter. Tag ud af ovnen, og stil til side for at køle af i ca. 10 minutter.

Skær i 2 cm tykke skiver på skrå. Bag dem i yderligere 5-7 minutter på hver side, eller lad dem tørre på eftervarme i 2 timer.


Tip!
Sprøjt f.eks. kagerne med smeltet mørk chokolade.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Syltetøj

Sylt selv

Slip din indre gourmet løs. Vi har gjort det nemt at være kreativ. Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den.

Syltetøjskageis

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Cheesecake med rabarber og jordbær

Bag med sommerens bær

Bag med sommerens bær, og server dit hjemmebag til festen. En tærte eller kage fyldt med friske, syrlige bær er perfekt til eftermiddagskaffen. Gør brug af sommerens bær, og nyd ferien i fulde drag!

Rabarberbobler

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Hyldepannacotta med limemarinerede bær

Sommerdesserter

Når det er varmt, er det ekstra lækkert at byde på en syrligsød og frisk sommerdessert som afslutning på grillaftenen eller sommerfesten. Her finder du vores tips til skønne sommerdesserter – både til dig, der går efter den nemme løsning, og til dig, der gerne vil prøve noget lidt mere avanceret.

Saft

Sommer er lig med safttid

Husk at lave saft denne sommer, så du kan gemme alle dine yndlingsbær og -frugter på flaske! Det er meget lettere, end du tror, at lave saft. Lad dig inspirere af vores skønne opskrifter.