Brownies i form

ca. 25 stk.

Vurdering (234 st)

Ingredienser

2 æg
2 dl Dansukker Brun Farin
100 g smør eller margarine
100 g mørk chokolade
1 1/2 dl hakkede valnødder
2 dl hvedemel
1 spsk. vaniljesukker
1 tsk. bagepulver

Instruktioner

Pisk æg og sukker sammen. Smelt fedtstoffet, og rør det ned i æggemassen. Knæk chokoladen i stykker, og smelt den over vandbad eller ved lav effekt i mikrobølgeovn. Rør chokoladen ned i blandingen. Bland mel, vaniljesukker og bagepulver. Hak valnødderne, og kom dem i blandingen sammen med melblandingen. Hæld dejen op i små forme, og bag den midt i ovnen ved 200 °C i ca. 12 minutter. 

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative.

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Her kommer flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Julens bedste opskrifter

Der er få tidspunkter på året, der er lige så hyggelige som julen. Her finder du julens bagværk, julegodter, julesager, drikke, mad og desserter.