Brownieblanding i et flot glas

Brownie på glas – den bedste to-go-gave. Fordel de tørre ingredienser i et glas med låg og giv det i gave sammen med opskriften.

ca. 25 stykker

Vurdering (3 stk)

Ingredienser

Til glasset
2 dl hvedemel
3/4 tsk. salt
1 1/2 dl kakaopulver
2 1/2 dl Dansukker Økologisk Rørsukker Fairtrade
1 1/2 dl Dansukker Sukker
200 g mørke chokoladeknapper
100 g valnødder, hakket

Øvrige ingredienser
300 g smør
4 æg

Instruktioner

Kom de tørre ingredienser i glasset. Begynd med et lag hvedemel og salt. Fortsæt derefter med et lag kakao, rørsukker, sukker, chokoladeknapper og hakkede valnødder.

Sæt låget på, bind en sløjfe af gavebånd i en julefarve om glasset, og skriv opskriften på en etiket. Giv det som gave.

Opskrift på brownie

Forvarm ovnen til 175 °C, over- og undervarme.

Smelt 300 g smør i en gryde, og tilsæt de øverste lag med valnødder og chokolade fra glasset. Rør, til chokoladen er smeltet og tag gryden af varmen. Tilsæt resten af ingredienserne fra glasset, og rør, til dejen er jævn. Pisk 4 æg i, et ad gangen.

Smør en bageform på 20 x 30 cm, læg et stykke bagepapir i, og hæld dejen i formen. Bag midt i ovnen i ca. 20-23 minutter. Lad kagen køle helt af.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Kokos- og karamelpopcorn

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.