Brownieblanding i et flot glas

Brownie på glas – den bedste to-go-gave. Fordel de tørre ingredienser i et glas med låg og giv det i gave sammen med opskriften.

ca. 25 stykker

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

Til glasset
2 dl hvedemel
3/4 tsk. salt
1 1/2 dl kakaopulver
2 1/2 dl Dansukker Økologisk Rørsukker Fairtrade
1 1/2 dl Dansukker Sukker
200 g mørke chokoladeknapper
100 g valnødder, hakket

Øvrige ingredienser
300 g smør
4 æg

Instruktioner

Kom de tørre ingredienser i glasset. Begynd med et lag hvedemel og salt. Fortsæt derefter med et lag kakao, rørsukker, sukker, chokoladeknapper og hakkede valnødder.

Sæt låget på, bind en sløjfe af gavebånd i en julefarve om glasset, og skriv opskriften på en etiket. Giv det som gave.

Opskrift på brownie

Forvarm ovnen til 175 °C, over- og undervarme.

Smelt 300 g smør i en gryde, og tilsæt de øverste lag med valnødder og chokolade fra glasset. Rør, til chokoladen er smeltet og tag gryden af varmen. Tilsæt resten af ingredienserne fra glasset, og rør, til dejen er jævn. Pisk 4 æg i, et ad gangen.

Smør en bageform på 20 x 30 cm, læg et stykke bagepapir i, og hæld dejen i formen. Bag midt i ovnen i ca. 20-23 minutter. Lad kagen køle helt af.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred kærlighed på Valentinsdag

Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane. Og din valentin bliver garanteret glad.

Fastelavn

Nu er det snart fastelavn, for mange betyder det udklædning og slå katten af tønden, men vigtigst af alt er nok fastelavns bollerne.

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.