Brownieblanding i et flot glas

Brownie på glas – den bedste to-go-gave. Fordel de tørre ingredienser i et glas med låg og giv det i gave sammen med opskriften.

ca. 25 stykker

Vurdering (4 stk)

Bedøm opskrift

Ingredienser

Til glasset
2 dl hvedemel
3/4 tsk. salt
1 1/2 dl kakaopulver
2 1/2 dl Dansukker Økologisk Rørsukker Fairtrade
1 1/2 dl Dansukker Sukker
200 g mørke chokoladeknapper
100 g valnødder, hakket

Øvrige ingredienser
300 g smør
4 æg

Instruktioner

Kom de tørre ingredienser i glasset. Begynd med et lag hvedemel og salt. Fortsæt derefter med et lag kakao, rørsukker, sukker, chokoladeknapper og hakkede valnødder.

Sæt låget på, bind en sløjfe af gavebånd i en julefarve om glasset, og skriv opskriften på en etiket. Giv det som gave.

Opskrift på brownie

Forvarm ovnen til 175 °C, over- og undervarme.

Smelt 300 g smør i en gryde, og tilsæt de øverste lag med valnødder og chokolade fra glasset. Rør, til chokoladen er smeltet og tag gryden af varmen. Tilsæt resten af ingredienserne fra glasset, og rør, til dejen er jævn. Pisk 4 æg i, et ad gangen.

Smør en bageform på 20 x 30 cm, læg et stykke bagepapir i, og hæld dejen i formen. Bag midt i ovnen i ca. 20-23 minutter. Lad kagen køle helt af.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Hyldeblomstsaft

Herlig hyld

Endelig blomstrer den herlige hyld! Det er sæson for hyldeblomsterne i juni-juli, og i august bliver hyldebærrene modne. Du kan lave masser af lækre sager af både hyldeblomster og hyldebær – og så er det oven i købet nemt. Her har vi samlet alle vores fantastiske opskrifter med hyld!

Jordbærtærte

Den herlige jordbærtid

Sommeren – den herlige jordbærtid! Nu handler det om at gøre brug af alle jordbærrene! De er selvfølgelig lækre at spise, præcis som de er, men prøv også at lade dig inspirere af vores opskrifter med jordbær. Hvis du ikke kan nå at bruge alle jordbærrene i den herlige jordbærtid, så kan de nemt fryses ned til vinteren.

Sommerdesserter

Sommerdesserter

Når det er varmt, er det ekstra lækkert at byde på en syrligsød og frisk sommerdessert som afslutning på grillaftenen eller sommerfesten. Her finder du vores tips til skønne sommerdesserter – både til dig, der går efter den nemme løsning, og til dig, der gerne vil prøve noget lidt mere avanceret.

Sylt selv

Slip din indre gourmet løs

Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den. Syltesukker indeholder alle de ingredienser, du skal bruge. Tilsæt blot bær, frugter og lidt kreativitet. Hvidt sukker fra den danske sukkerroe kan blandt andet bruges til bagning af kager og desserter og et væld af andre søde formål.

Fløde-ispinde

Lav din egen is

For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Brug Glukosesirup, som giver isen en blød og cremet konsistens. Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Hyldeblomst Sangria

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol. Hvorfor ikke prøve Mousserende sangria eller Rabarbermargarita?