Brownieblanding i et flot glas

Brownie på glas – den bedste to-go-gave. Fordel de tørre ingredienser i et glas med låg og giv det i gave sammen med opskriften.

ca. 25 stykker

Vurdering (3 stk)

Ingredienser

Til glasset
2 dl hvedemel
3/4 tsk. salt
1 1/2 dl kakaopulver
2 1/2 dl Dansukker Økologisk Rørsukker Fairtrade
1 1/2 dl Dansukker Sukker
200 g mørke chokoladeknapper
100 g valnødder, hakket

Øvrige ingredienser
300 g smør
4 æg

Instruktioner

Kom de tørre ingredienser i glasset. Begynd med et lag hvedemel og salt. Fortsæt derefter med et lag kakao, rørsukker, sukker, chokoladeknapper og hakkede valnødder.

Sæt låget på, bind en sløjfe af gavebånd i en julefarve om glasset, og skriv opskriften på en etiket. Giv det som gave.

Opskrift på brownie

Forvarm ovnen til 175 °C, over- og undervarme.

Smelt 300 g smør i en gryde, og tilsæt de øverste lag med valnødder og chokolade fra glasset. Rør, til chokoladen er smeltet og tag gryden af varmen. Tilsæt resten af ingredienserne fra glasset, og rør, til dejen er jævn. Pisk 4 æg i, et ad gangen.

Smør en bageform på 20 x 30 cm, læg et stykke bagepapir i, og hæld dejen i formen. Bag midt i ovnen i ca. 20-23 minutter. Lad kagen køle helt af.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.