Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

10-12 personer
Chokoladerig brownie med silkeblød ganache og pekan-knas.
Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

    Brownie

    • 200 g smør
    • 200 g mørk chokolade
    • 3 æg
    • 250 g Dansukker Mørk Muscovadosukker
    • 125 g hvedemel
    • ½ tsk salt

    Mælkechokolade ganache

    • 100 g mælkechokolade
    • 20 g Dansukker Lys Sirup
    • 50 ml piskefløde

    Pynt

    • Pekannødder

    Brownie
    Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Smelt smøret i en gryde, og tag af varmen. Kom den hakkede mørke chokolade i, og lad den smelte sammen med smørret. Køl let af. Pisk æg, muscovadosukker, mel og salt sammen til en luftig konsistens. Rør langsomt smør- og chokoladeblandingen i under omrøring. Hæld browniedejen i en kvadratisk form (22 cm x 22 cm) beklædt med bagepapir. Bag kagen i ca. 22 minutter. Køl helt af og opbevar på køl.

    Mælkechokolade ganache
    Hak chokoladen ultrafint og kom den i en skål. Varm sirup og fløde op til kogepunktet og hæld straks over chokoladen. Hvil i 2 minutter og rør da godt rundt i cirkulære bevægelser fra midten, til al chokoladen er smeltet sammen med fløden. Lad ganachen stå i et kvarters tid og fordel den derefter på brownien.
    Drys med pekannødder.

    Opskrift udviklet af Anne au Chocolat for Dansukker