Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Chokoladerig brownie med silkeblød ganache og pekan-knas.

10-12 personer

Vurdering (61 stk)

Ingredienser

Brownie
200 g smør
200 g mørk chokolade
3 æg
250 g Dansukker Mørk Muscovadosukker
125 g hvedemel
½ tsk salt

Mælkechokolade ganache
100 g mælkechokolade
20 g Dansukker Lys Sirup
50 ml piskefløde

Pynt
Pekannødder

Instruktioner

Brownie
Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Smelt smøret i en gryde, og tag af varmen. Kom den hakkede mørke chokolade i, og lad den smelte sammen med smørret. Køl let af. Pisk æg, muscovadosukker, mel og salt sammen til en luftig konsistens. Rør langsomt smør- og chokoladeblandingen i under omrøring. Hæld browniedejen i en kvadratisk form (22 cm x 22 cm) beklædt med bagepapir. Bag kagen i ca. 22 minutter. Køl helt af og opbevar på køl.

Mælkechokolade ganache
Hak chokoladen ultrafint og kom den i en skål. Varm sirup og fløde op til kogepunktet og hæld straks over chokoladen. Hvil i 2 minutter og rør da godt rundt i cirkulære bevægelser fra midten, til al chokoladen er smeltet sammen med fløden. Lad ganachen stå i et kvarters tid og fordel den derefter på brownien.
Drys med pekannødder.

Opskrift udviklet af Anne au Chocolat for Dansukker

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Kokos- og karamelpopcorn

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.