Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Chokoladerig brownie med silkeblød ganache og pekan-knas.

10-12 personer

Vurdering (80 stk)

Bedøm opskrift

Ingredienser

Brownie
200 g smør
200 g mørk chokolade
3 æg
250 g Dansukker Mørk Muscovadosukker
125 g hvedemel
½ tsk salt

Mælkechokolade ganache
100 g mælkechokolade
20 g Dansukker Lys Sirup
50 ml piskefløde

Pynt
Pekannødder

Instruktioner

Brownie
Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Smelt smøret i en gryde, og tag af varmen. Kom den hakkede mørke chokolade i, og lad den smelte sammen med smørret. Køl let af. Pisk æg, muscovadosukker, mel og salt sammen til en luftig konsistens. Rør langsomt smør- og chokoladeblandingen i under omrøring. Hæld browniedejen i en kvadratisk form (22 cm x 22 cm) beklædt med bagepapir. Bag kagen i ca. 22 minutter. Køl helt af og opbevar på køl.

Mælkechokolade ganache
Hak chokoladen ultrafint og kom den i en skål. Varm sirup og fløde op til kogepunktet og hæld straks over chokoladen. Hvil i 2 minutter og rør da godt rundt i cirkulære bevægelser fra midten, til al chokoladen er smeltet sammen med fløden. Lad ganachen stå i et kvarters tid og fordel den derefter på brownien.
Drys med pekannødder.

Opskrift udviklet af Anne au Chocolat for Dansukker

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Halloweenkager

Halloween

Lad børnene klæde sig ud, klæd dig pænt på, og overrask dem med uhyggeligt lækre sager.

Gastrik

Sukkertypernes smagsintensitet

Sukker i det salte køkken handler ikke om at tilføre maden sødme som sådan, men om at styrke de eksisterende smagsnuancer og om at skabe en god balanceret smagsoplevelse mellem grundsmagene surt, sødt, salt, bittert og umami.

Varm chokolade

Varmer dejligt, når det er koldt

Her finder du en række forskellige varianter af te, kaffe og varm chokolade. Opskrifter, som både er velegnede til at tage med sig på en termokande og til at nyde hjemme morgen, eftermiddag eller aften.

Nem æblekage

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.

Æblemos

Skønne æbler

En af sommerenes sidste frugter er æblet - lækre saftige og gode. Der er så meget, man kan bruge dem til. Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Småkager med chokolade og tahin

Muscovado - lækkert mørkt sukker med masser af smag!

Et fugtigt, finkornet sukker som har en unik og fyldig smag. Lys Muscovadorørsukker minder om sød karamel, og den mørke har en delikat note af lakrids. Fremragende til alle former for bagning, madlavning og drikke.