Brownie

Brownie
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

  • 200 g smør
  • 200 g god mørk chokolade
  • 125 g mel
  • 3 æg
  • 265 g Økologisk sukker fra Dansukker
  • 1/3 tsk. salt

Topping

  • 90 g god hasselnøddenougat
  • 50 g god mørk chokolade
  • Granatæblekerner
  • Ristede hasselnøddeflager

Brownie
Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Smelt smørret i en gryde, sluk for varmen og kom straks den hakkede mørke chokolade i og lad den smelte sammen med smørret. Køl lidt af. Pisk mel, æg, sukker og salt til luftig konsistens i en skål, og tilsæt langsomt smør- og chokoladeblandingen under omrøring. Hæld browniedejen i en smurt springform (20 cm) beklædt med bagepapir og bag den i ca. 25-30 minutter. Køl helt af. Og lad den gerne sætte sig natten over eller minimum 4-5 timer på køl.

Topping
Smelt forsigtigt nougaten i en tykbundet gryde. Tag af varmen og tilsæt den hakkede mørke chokolade. Rør rundt til det er smeltet sammen. Fordel på kagen og pynt med granatæblekerner og ristede hasselnøddeflager.