Brownie

Lav en himmelsk brownie med smør, god mørk chokolade, økologisk sukker fra Dansukker og et strejf salt. Top kagen med hasselnøddenougat, mørk chokolade, granatæblekerner og ristede hasselnøddeflager for et luksuriøst finish. Perfekt til enhver chokoladeelsker!

Vurdering (8 stk)

Bedøm opskrift

Ingredienser

200 g smør
200 g god mørk chokolade
125 g mel
3 æg
265 g Økologisk sukker fra Dansukker
1/3 tsk. salt

Topping
90 g god hasselnøddenougat
50 g god mørk chokolade
Granatæblekerner
Ristede hasselnøddeflager

Instruktioner

Brownie
Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Smelt smørret i en gryde, sluk for varmen og kom straks den hakkede mørke chokolade i og lad den smelte sammen med smørret. Køl lidt af. Pisk mel, æg, sukker og salt til luftig konsistens i en skål, og tilsæt langsomt smør- og chokoladeblandingen under omrøring. Hæld browniedejen i en smurt springform (20 cm) beklædt med bagepapir og bag den i ca. 25-30 minutter. Køl helt af. Og lad den gerne sætte sig natten over eller minimum 4-5 timer på køl.

Topping
Smelt forsigtigt nougaten i en tykbundet gryde. Tag af varmen og tilsæt den hakkede mørke chokolade. Rør rundt til det er smeltet sammen. Fordel på kagen og pynt med granatæblekerner og ristede hasselnøddeflager.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Halloweenkager

Halloween

Lad børnene klæde sig ud, klæd dig pænt på, og overrask dem med uhyggeligt lækre sager.

Gastrik

Sukkertypernes smagsintensitet

Sukker i det salte køkken handler ikke om at tilføre maden sødme som sådan, men om at styrke de eksisterende smagsnuancer og om at skabe en god balanceret smagsoplevelse mellem grundsmagene surt, sødt, salt, bittert og umami.

Varm chokolade

Varmer dejligt, når det er koldt

Her finder du en række forskellige varianter af te, kaffe og varm chokolade. Opskrifter, som både er velegnede til at tage med sig på en termokande og til at nyde hjemme morgen, eftermiddag eller aften.

Nem æblekage

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.

Æblemos

Skønne æbler

En af sommerenes sidste frugter er æblet - lækre saftige og gode. Der er så meget, man kan bruge dem til. Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Småkager med chokolade og tahin

Muscovado - lækkert mørkt sukker med masser af smag!

Et fugtigt, finkornet sukker som har en unik og fyldig smag. Lys Muscovadorørsukker minder om sød karamel, og den mørke har en delikat note af lakrids. Fremragende til alle former for bagning, madlavning og drikke.