Brownie

Vurdering (8 stk)

Ingredienser

200 g smør
200 g god mørk chokolade
125 g mel
3 æg
265 g Økologisk sukker fra Dansukker
1/3 tsk. salt

Topping
90 g god hasselnøddenougat
50 g god mørk chokolade
Granatæblekerner
Ristede hasselnøddeflager

Instruktioner

Brownie
Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Smelt smørret i en gryde, sluk for varmen og kom straks den hakkede mørke chokolade i og lad den smelte sammen med smørret. Køl lidt af. Pisk mel, æg, sukker og salt til luftig konsistens i en skål, og tilsæt langsomt smør- og chokoladeblandingen under omrøring. Hæld browniedejen i en smurt springform (20 cm) beklædt med bagepapir og bag den i ca. 25-30 minutter. Køl helt af. Og lad den gerne sætte sig natten over eller minimum 4-5 timer på køl.

Topping
Smelt forsigtigt nougaten i en tykbundet gryde. Tag af varmen og tilsæt den hakkede mørke chokolade. Rør rundt til det er smeltet sammen. Fordel på kagen og pynt med granatæblekerner og ristede hasselnøddeflager.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Påskelækkerier

Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble?

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.