Ingredienser
Brombærsyltetøj:
100 g økologiske brombær, friske eller frosne
50 g Økologisk brun farin fra Dansukker
Mørdej:
140 g økologisk mel
40 g Økologisk flormelis fra Dansukker
1 nip økologisk salt
70 g økologisk smør, koldt
1 økologisk æggeblomme
Glasur og pynt:
150 g Økologisk flormelis fra Dansukker
10 g økologisk usaltede pistacier
Evt. lidt tørrede økologiske rosenblade
Instruktioner
Brombærsyltetøj:
Kom brombær og sukker i en gryde og bring det i kog under omrøring. Lad det småkoge i 10 minutter. Køl helt af.
Mørdej:
Kom mel, flormelis og salt i en røremaskine. Skær smør i små tern, og kom det i røremaskinen. Rør indtil det ligner brødkrummer. Saml hurtigt dejen med æggeblommen til en kugle. Dæk dejen til, og lad den hvile på køl i 30 minutter. Forvarm ovnen til 175 grader varmluft. Del dejen i to lige store stykker, og rul stykkerne ud hver især mellem to stykker bagepapir til et firkantet areal på ca. 9 cm x 27 cm. Kom det ene mørdejsstykke over på en bageplade beklædt med bagepapir. Fordel brombærsyltetøj på stykket og læg det andet mørdejsstykke ovenpå. Prik forsigtigt overfladen med en gaffel, så dejen ikke hæver ujævnt op i løbet af bagningen. Bag i ovnen ved 175 grader varmluft i ca. 20 minutter, til overfladen er fint gylden. Lad den køle helt af.
Glasur:
Rør flormelis og lidt vand sammen til en fin glasur og fordel den på kagen. Finthak pistacierne og drys dem på glasuren sammen med lidt tørrede rosenblade. Lad glasuren sætte sig lidt, og skær da kagen ud i 6 snitter.
- Opskrift Anne au Chocolat - anneauchocolat.dk
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
![Syltetøj](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fCampaign%2fGraphic_Sylt-selv_1920x1280px.jpg&width=640&format=webp)
Sylt selv
Slip din indre gourmet løs. Vi har gjort det nemt at være kreativ. Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den.
![Syltetøjskageis](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fsyltgrottsglass.jpg&width=640&format=webp)
Lav din egen is
Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!
![Cheesecake med rabarber og jordbær](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2frabarber-och-jordgubbscheesecake.jpg&width=640&format=webp)
Bag med sommerens bær
Bag med sommerens bær, og server dit hjemmebag til festen. En tærte eller kage fyldt med friske, syrlige bær er perfekt til eftermiddagskaffen. Gør brug af sommerens bær, og nyd ferien i fulde drag!
![Rabarberbobler](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2frabarberbubbel_.jpg&width=640&format=webp)
Sommerdrinks
Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.
![Hyldepannacotta med limemarinerede bær](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fpannacotta_elderflower.jpg&width=640&format=webp)
Sommerdesserter
Når det er varmt, er det ekstra lækkert at byde på en syrligsød og frisk sommerdessert som afslutning på grillaftenen eller sommerfesten. Her finder du vores tips til skønne sommerdesserter – både til dig, der går efter den nemme løsning, og til dig, der gerne vil prøve noget lidt mere avanceret.
![Saft](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fbasic-recipe-for-lemonade.jpg&width=640&format=webp)
Sommer er lig med safttid
Husk at lave saft denne sommer, så du kan gemme alle dine yndlingsbær og -frugter på flaske! Det er meget lettere, end du tror, at lave saft. Lad dig inspirere af vores skønne opskrifter.