Brombærmarmelade med kandiseret viol

1 glas 25 minutter
Brombær og viol klæder hinanden i en marmelade. Smag din brombærmarmelade til med viol, og server den til pandekagerne!
Brombærmarmelade med kandiseret viol
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

  • 300 g brombær
  • 200 g Dansukker Syltesukker
  • 1 dl Dansukker Mørk Muscovadorørsukker

Smagsgiver

  • 70 g kandiseret viol, kan udelades, men i så fald skal marmeladen koges nogle minutter mere.

Skyl og rens brombærrene. Kom alle ingredienserne i en gryde, og kog i 8-10 minutter. Rør i den en gang imellem, så violerne ikke brænder fast i bunden af gryden.

Skum marmeladen godt af, og hæld det på et varmt, skoldet glas. Luk glasset og opbevar det i køleskabet.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker