Brændte mandler med lakrids og saltsmag

Lækkert sødt/salt juleslik, brændte mandler er en juleklassiker prøv en ny variant. Mørk Muscovadorørsukker har et strejf af lakrids, som giver en fin let lakridsmag til mandlerne.

Vurdering (347 stk)

Ingredienser

200 g mandler
1 dl Dansukker Flormelis
1 dl Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
1 spsk. vand
Flagesalt

Instruktioner

Kom mandler, flormelis, muscovadorørsukker og vand i en kasserolle. Skru helt op for varmen, og bland det hele godt.
Skru ned for varmen, og tilsæt saltet. Rør, til sukkeret er helt opløst. Juster varmen hele tiden, så sukkeret ikke brænder på.
Hæld mandlerne ud på bagepapir. Strø lidt mere flagesalt på. Bræk mandlerne fra hinanden, når de er kølet af.

Se film: Sådan laver du Brændte mandler

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Påskelækkerier

Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble?

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.