Ingredienser
200 g mandler
1 dl Dansukker Flormelis
1 dl Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
1 spsk. vand
Flagesalt
Instruktioner
Kom mandler, flormelis, muscovadorørsukker og vand i en kasserolle. Skru helt op for varmen, og bland det hele godt.
Skru ned for varmen, og tilsæt saltet. Rør, til sukkeret er helt opløst. Juster varmen hele tiden, så sukkeret ikke brænder på.
Hæld mandlerne ud på bagepapir. Strø lidt mere flagesalt på. Bræk mandlerne fra hinanden, når de er kølet af.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Påskelækkerier
Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble?

Pandekager
Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt
En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag
Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.