Ingredienser
250 g mandler (med skal)
250 g (2 3/4 dl) Dansukker Sukker
3/4 dl vand
Smagsgivning
Skal af 1 usprøjtet appelsin
1/2 spsk. stødt kanel
1 tsk. stødt kardemomme
1/2 tsk. stødt ingefær
Instruktioner
Kom mandler, sukker, vand, appelsinskal og krydderier i en kasserolle, og sæt det på høj varme, indtil vandet koger, og massen begynder at boble. Rør ofte rundt med en gaffel.
Skru ned for varmen, til vandet er fordampet helt, og sukkeret er krystalliseret igen.
Sukkeret skal smelte, men kun delvist, så det lægger sig i klumper om mandlerne.
Hæld mandlerne ud på et stykke smørrebrødspapir, og skil dem ad med en gaffel.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Først skal træet vises
Siden skal det spises. Bag magisk julepynt og hæng på træet juleaften.
Adventshygge
At invitere til adventshygge er en nem måde at samle vennerne på før jul. Ofte kræver det heller ikke så mange forberedelser for at skabe en hyggelig stemning. Vi har samlet nogle gode opskrifter, som kan give dig lidt inspiration til drikkevarer og mundgodt.
Julegodter
Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen. Uanset om du er til klassisk julekonfekt eller til de mere avancerede alternativer, så har vi opskriften.
Bagværk til advent
Med første advent kommer julestemningen. Tænd det første stearinlys, og byd på kaffe og dejligt duftende bagværk. Lav eventuelt en ekstra portion, så du har noget i fryseren til de forestående helligdage.
Julens bedste gave
De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?
Julens småkager
Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative. Eller hvorfor ikke lade dem være en del af julepynten i smukke glas og skåle?