Chokoladebund
Karamelfyld
Karameltop
Chokoladetop
Sæt ovnen på 180 °C.
Smelt smørret i en kasserolle. Tilsæt brun farin, og rør rundt. Rør et æg i ad gangen, og sigt hvedemel og kakao i. Tilsæt en knivspids salt, og rør, indtil dejen er jævn.
Hæld chokolademassen i en smurt springform, ca. 24 cm i diameter, eller en aflang form, 18 x 25 cm, hvis du vil have firkantede stykker. Bages nederst i ovnen i 10-12 minutter. Lad kagen køle af på en rist.
Lav karamelfyldet. Bland alle ingredienser til karamellen i en tykbundet kasserolle. Kog dem i ca. 25 minutter. Brug et termometer, og mål indtil 120 °C, eller lav kugletesten, og tjek, om karamellen bliver fast.
Læg chokoladebunden tilbage i formen med et stykke bagepapir i bunden, og hæld karameldejen over. Stil den i køleskab, så den kan stivne, og forbered kokosfyldet imens.
Bland kokosmel, kokosmælk og lys sirup i en skål. Fordel kokosfyldet over karamelmassen, og stil den i køleskab.
Smelt chokoladen over et vandbad, og fordel den over kagen. Strø kokos over, og stil kagen i køleskabet.
Opskriften er udarbejdet af