Boblesangria med shrub - Opskrifter

Boblesangria med shrub

1 kande sangria 30 minutter
Boblesangria med shrub
Bedømmelse: (8vurderinger)

Ingredienser

    Basisopskrift på shrub

    • 3 dl jordbær
    • 3 dl balsamicovineddike eller rødvinseddike
    • 3 dl Dansukker Rørsukker

    Sangria

    • Jordbær, hindbær, blåbær
    • 5 spsk. shrub
    • 1 citron
    • 1 lime
    • 1 bundt mynte
    • 750 cl mousserende vin (alkoholfrit kan også bruges)
    • 5 dl danskvand
    • Dansukker Rørsukker

    Shrub
    Skyl og hak jordbærrene. Kom dem i et rengjort glas med tætsluttende låg.
    Hæld vineddiken i en kasserolle, men lad den ikke koge. Hæld den over jordbærrene, og luk glasset omhyggeligt. Stil glasset i køleskab, og lad det trække i mindst to døgn.
    Hæld vineddiken gennem en finmasket si et par gange, til væsken er helt klar. Giv vineddiken et opkog sammen med sukkeret. Rør, til sukkeret er helt opløst, og hæld det på et rengjort glas. Lukkes tæt. Opbevares i køleskab.

    Sangria
    Skyl bærrene og frugten, del dem i mindre stykker, og kom dem i en kande sammen med shrubben. Kom et par kviste mynte i, og hæld den mousserende vin og danskvandet i. Strø til sidst lidt rørsukker i, og bland godt.


    Tip!

    Lav shrubben mindst et par dage inden servering. Jo længere tid den står og trækker, jo mere intensiv bliver smagen.

    Opskriften er udarbejdet af

    Dansukker

    ;