Boblesangria med shrub

1 kande sangria

30 minutter

Vurdering (12 stk)

Ingredienser

Basisopskrift på shrub
3 dl jordbær
3 dl balsamicovineddike eller rødvinseddike
3 dl Dansukker Rørsukker

Sangria
Jordbær, hindbær, blåbær
5 spsk. shrub
1 citron
1 lime
1 bundt mynte
750 cl mousserende vin (alkoholfrit kan også bruges)
5 dl danskvand
Dansukker Rørsukker

Instruktioner

Shrub
Skyl og hak jordbærrene. Kom dem i et rengjort glas med tætsluttende låg.
Hæld vineddiken i en kasserolle, men lad den ikke koge. Hæld den over jordbærrene, og luk glasset omhyggeligt. Stil glasset i køleskab, og lad det trække i mindst to døgn.
Hæld vineddiken gennem en finmasket si et par gange, til væsken er helt klar. Giv vineddiken et opkog sammen med sukkeret. Rør, til sukkeret er helt opløst, og hæld det på et rengjort glas. Lukkes tæt. Opbevares i køleskab.

Sangria
Skyl bærrene og frugten, del dem i mindre stykker, og kom dem i en kande sammen med shrubben. Kom et par kviste mynte i, og hæld den mousserende vin og danskvandet i. Strø til sidst lidt rørsukker i, og bland godt.


Tip!

Lav shrubben mindst et par dage inden servering. Jo længere tid den står og trækker, jo mere intensiv bliver smagen.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Kokos- og karamelpopcorn

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.