Boblesangria med shrub

1 kande sangria

30 minutter

Vurdering (9 st)

Ingredienser

Basisopskrift på shrub
3 dl jordbær
3 dl balsamicovineddike eller rødvinseddike
3 dl Dansukker Rørsukker

Sangria
Jordbær, hindbær, blåbær
5 spsk. shrub
1 citron
1 lime
1 bundt mynte
750 cl mousserende vin (alkoholfrit kan også bruges)
5 dl danskvand
Dansukker Rørsukker

Instruktioner

Shrub
Skyl og hak jordbærrene. Kom dem i et rengjort glas med tætsluttende låg.
Hæld vineddiken i en kasserolle, men lad den ikke koge. Hæld den over jordbærrene, og luk glasset omhyggeligt. Stil glasset i køleskab, og lad det trække i mindst to døgn.
Hæld vineddiken gennem en finmasket si et par gange, til væsken er helt klar. Giv vineddiken et opkog sammen med sukkeret. Rør, til sukkeret er helt opløst, og hæld det på et rengjort glas. Lukkes tæt. Opbevares i køleskab.

Sangria
Skyl bærrene og frugten, del dem i mindre stykker, og kom dem i en kande sammen med shrubben. Kom et par kviste mynte i, og hæld den mousserende vin og danskvandet i. Strø til sidst lidt rørsukker i, og bland godt.


Tip!

Lav shrubben mindst et par dage inden servering. Jo længere tid den står og trækker, jo mere intensiv bliver smagen.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken.

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren.

Pluk blommer

Blommer er blandt havens mest almindelige frugter, og de er gode at lave desserter og marmelader af.

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på.

Skønne æbler

Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Lækkerier med Muscovadorørsukker

Her har vi samlet slik og bagværk, hvor Muscovadorørsukkerets lækre aromaer får selskab af alt fra mandel og nødder til mørk chokolade og kardemomme.