Blommer i skjul

ca. 6 portioner

Vurdering (3 stk)

Ingredienser

750 g blommer
3/4 dl Dansukker Brun Farin
1 spsk. vaniljesukker

Dej
3 dl hvedemel
1 tsk. bagepulver
3/4 dl Dansukker Sukker
125 g smør eller margarine i små stykker
1 æg
1 dl mælk

Pynt
1 spsk. Dansukker Flormelis
1 knsp. stødt kanel

Instruktioner

Skyl og halver blommerne, og fjern stenene. Læg blommerne, med den runde side nedad, i et ovnfast fad. Drys farin over. Bland mel, bagepulver og sukker i en skål. Tilsæt margarine, og arbejd det ind i melet med fingrene, til det er en grynet masse. Tilsæt æg og mælk, og rør rundt til det er en glat dej. Fordel dejen over blommerne. Bages midt i ovnen ved 175 °C i ca. 30 minutter. Bland flormelis og kanel, og drys det over ved serveringen.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.