Ingredienser
500 g blommer skåret i mindre stykker
1/2 vaniljestang
175 g Dansukker Syltesukker
Instruktioner
Flæk vaniljestangen, skrab vaniljekornene ud og bland disse med lidt af syltesukkeret.
Kom derefter det hele ned i en gryde samme med de udskårne blommer og bring dette i kog. Lad det koge ved jævn varme i 15-20 min. Skum evt. af med en hulske inden gryden tages af varmen.
Når marmeladen er kølet lidt af, hældes den på et skoldet glas. Husk at lukke låget, så det slutter tæt, inden glasset stilles til opbevaring i køleskabet.
TIP!
Hvis frugten flyder ovenpå, kan det skyldes for kort kogetid. Lad det varme syltetøj køle af i gryden i 15 minutter og rør rundt engang imellem, så frugten fordeler sig jævnt.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Først skal træet vises
Siden skal det spises. Bag magisk julepynt og hæng på træet juleaften.
Julegodter
Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen. Uanset om du er til klassisk julekonfekt eller til de mere avancerede alternativer, så har vi opskriften.
Lækre julekager
Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.
Julens småkager
Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative. Eller hvorfor ikke lade dem være en del af julepynten i smukke glas og skåle?
Juledrikke
Juletiden byder på mange lejligheder til at mødes og mingle med noget godt i glasset. Her er forslag til både store og små julegæster.
Julens bedste gave
De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?