Blodigt heksehår med skæl

4 portioner

Vurdering (21 stk)

Ingredienser

Sort spaghetti
Revet parmesan

Sauce
1 dåse hele tomater
1 gult løg
1-2 fed hvidløg
1 spsk. Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
2-3 spsk. balsamicovineddike
1 tsk. paprikapulver
1/2 knsp. cayennepeber
1/2 tsk. salt
1 tsk. kartoffelmel

Instruktioner

Begynd med saucen. Pil løget, og skær det i tern. Bland alle ingredienserne undtagen kartoffelmelet i en kasserolle, og lad det simre under låg i 10 minutter. Blend eller pres saucen gennem en si. Hæld saucen tilbage i kasserollen, og lad den koge op. Rør kartoffelmelet ud i lidt vand, og jævn saucen.

Kog pastaen efter anvisningerne på emballagen. Riv parmesanen. Læg pastaen på et fad. Hæld lidt af saucen over pastaen. Drys osten over. Server resten af saucen til pastaen.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred kærlighed på Valentinsdag

Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane. Og din valentin bliver garanteret glad.

Fastelavn

Nu er det snart fastelavn, for mange betyder det udklædning og slå katten af tønden, men vigtigst af alt er nok fastelavns bollerne.

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.