Blodigt heksehår med skæl

4 portioner

Vurdering (21 stk)

Ingredienser

Sort spaghetti
Revet parmesan

Sauce
1 dåse hele tomater
1 gult løg
1-2 fed hvidløg
1 spsk. Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
2-3 spsk. balsamicovineddike
1 tsk. paprikapulver
1/2 knsp. cayennepeber
1/2 tsk. salt
1 tsk. kartoffelmel

Instruktioner

Begynd med saucen. Pil løget, og skær det i tern. Bland alle ingredienserne undtagen kartoffelmelet i en kasserolle, og lad det simre under låg i 10 minutter. Blend eller pres saucen gennem en si. Hæld saucen tilbage i kasserollen, og lad den koge op. Rør kartoffelmelet ud i lidt vand, og jævn saucen.

Kog pastaen efter anvisningerne på emballagen. Riv parmesanen. Læg pastaen på et fad. Hæld lidt af saucen over pastaen. Drys osten over. Server resten af saucen til pastaen.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren. De er perfekte til en grillaften sidst på sæsonen.

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken. Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.

Blåbær – det bedste bær i skoven

Blåbær er nok det bedste bær i skoven. Blåbærsæsonen plejer at komme rigtigt i gang i juli og kan strække sig et stykke ind i efteråret. Brug de blåbær, du kan finde i skoven, til at bage tærter, lave syltetøj og kompot.

Syltning og saft

At lave sit eget syltetøj og sin egen saft er både enkelt og lækkert. Sukkeret fremhæver smagen af de bær og frugter, du bruger, og giver dit mesterværk længere holdbarhed.

Brombærluksus

Strø luksus hen over med brombær denne sommer! Brombær fungerer rigtig godt i bagværk, smoothies, syltetøj og saft. De er desuden yderst velegnede til dekoration og pynt.

Chutney - stærkt krydret smagsgiver

Chutney stammer fra det indiske køkken og består oftest af henkogt frugt, sukker og krydderier. Chutney passer til de fleste retter og er en stærk og krydret smagsgiver.