Blodgrapesorbet

Blodgrapesorbet

6 glas 40 minutter + 5 timers frysetid
Blodgrapesorbet, som ikke alene smager godt, men også ser fantastisk ud med sin lysrosa farve. En frisk og lækker sorbet – den perfekte gæstedessert.
Blodgrapesorbet
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

  • 2 1/2 dl Dansukker ØKO Sukker
  • 1/2 dl Dansukker Glukosesirup
  • 1 1/2 dl vand
  • revet skal af 1 grapefrugt, usprøjtet
  • 3 dl friskpresset grapefrugtsaft, ca. 3 frugter
  • 1 æggehvide

Giv sukker, glukosesirup, vand og grapefrugtskal et opkog i en gryde. Lad det simre i ca. 5 min. Sigt skallen fra, og lad sukkerlagen køle af i skålen.

Pres saften fra grapefrugterne, og hæld den i sukkerlagen. Pisk æggehviderne til et fast skum i en skål, og vend dem i sukkerlagen.

Kør blandingen i en ismaskine, eller stil den i fryseren i mindst 5 timer. Rør rundt med jævne mellemrum. Fordel sorbeten i 6 glas, og servér.

Tip! Hvis du foretrækker en mindre bitter sorbet, kan du bytte 1 dl grapefrugtsaft ud med 1 dl appelsinsaft.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker

;