Blodgrapesorbet

Blodgrapesorbet, som ikke alene smager godt, men også ser fantastisk ud med sin lysrosa farve. En frisk og lækker sorbet – den perfekte gæstedessert.

6 glas

40 minutter + 5 timers frysetid

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

2 1/2 dl Dansukker ØKO Sukker
1/2 dl Dansukker Glukosesirup
1 1/2 dl vand
revet skal af 1 grapefrugt, usprøjtet
3 dl friskpresset grapefrugtsaft, ca. 3 frugter
1 æggehvide

Instruktioner

Giv sukker, glukosesirup, vand og grapefrugtskal et opkog i en gryde. Lad det simre i ca. 5 min. Sigt skallen fra, og lad sukkerlagen køle af i skålen.

Pres saften fra grapefrugterne, og hæld den i sukkerlagen. Pisk æggehviderne til et fast skum i en skål, og vend dem i sukkerlagen.

Kør blandingen i en ismaskine, eller stil den i fryseren i mindst 5 timer. Rør rundt med jævne mellemrum. Fordel sorbeten i 6 glas, og servér.

Tip! Hvis du foretrækker en mindre bitter sorbet, kan du bytte 1 dl grapefrugtsaft ud med 1 dl appelsinsaft.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred kærlighed på Valentinsdag

Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane. Og din valentin bliver garanteret glad.

Fastelavn

Nu er det snart fastelavn, for mange betyder det udklædning og slå katten af tønden, men vigtigst af alt er nok fastelavns bollerne.

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.