Blandet citrusmarmelade

Vurdering (3 stk)

Ingredienser

400 g blodgrapefrugter
400 g appelsiner
200 g karamboler
100 g kumquat
2 dl vand
2 spsk. vaniljesukker
1 tsk. stødt kardemomme
1 kg Dansukker Syltesukker

Instruktioner

Vask frugterne grundigt. Fjern skallen af grapefrugterne og appelsinerne. Sørg for at få alt det hvide væk. Del dem i både, og skær dem i små stykker. Fjern skallen af karambolerne, halver dem, og fjern kernerne, inden karambolerne skæres i mindre stykker, og kumquatten skæres i tynde skiver. Kom frugtstykkerne i en gryde sammen med vandet, og lad blandingen simre under låg i 10 minutter. Tilsæt vaniljesukker, kardemomme og syltesukker, og lad blandingen koge i 3 minutter under omrøring. Skum af. Hæld marmeladen på varme, rengjorte glas. Luk glassene tæt. Opbevares køligt.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred kærlighed på Valentinsdag

Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane. Og din valentin bliver garanteret glad.

Fastelavn

Nu er det snart fastelavn, for mange betyder det udklædning og slå katten af tønden, men vigtigst af alt er nok fastelavns bollerne.

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.