Basisopskrift Gelé

Gelé passer til meget mad, blandt andet kød og husmandskost. Lav din egen gelé på saft fra valgfrie bær eller frugter og vores syltesukker. Hurtigt og godt!

ca. 1/2 liter

15 minutter

Vurdering (106 stk)

Ingredienser

4 dl færdig bær- eller frugtsaft
4 dl Dansukker Sukker

Instruktioner

Kom saft og sukker i en kasserolle, og kog i ca. 10 minutter.

Lav en geléprøve, hæld lidt af massen på en kold tallerken, og træk en ske gennem for at se, om geléen stivner. Hvis geléen ikke stivner skal den koge lidt længere.

Skum af.

Hæld på varme, skoldede geléglas eller andre glas. Luk dem helt til og opbevar dem køligt.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Sommerlagkage

Kager til forårets festligheder

Skønne kager til forårets fester! Ingen fest er fuldendt uden kage! Så hvorfor ikke servere en lækker, hjemmelavet kreation til årets mest mindeværdige begivenheder?

Mandelkage med rabarber

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Semifreddo med hindbærstriber og pistacie

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Hyldeblomst Collins og Rabarber Sour

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Saft og lemonade

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.