Basilikumpannacotta på chokoladebund

6 portioner

Vurdering (80 stk)

Ingredienser

Kage
2 æg
1 1/2 dl Dansukker Sukker
1 1/2 dl hvedemel
1 1/2 spsk. kakao
1 tsk. bagepulver
2 spsk. kogende vand

Pannacotta
5 blade husblas
5 dl fløde
1 dl finthakket, frisk basilikum
1 dl Dansukker Sukker

Pynt
2 spsk. Dansukker Lys Sirup
Friske hindbær
Dansukker Flormelis

Instruktioner

Læg bagepapir i en bradepande, en lille en, 20 x 30 cm. Smør papiret. Pisk æg og sukker, til det er hvidt og luftigt. Bland hvedemel, kakao og bagepulver, og vend denne blanding ned i massen sammen med vandet. Hæld dejen i bradepanden, og bag den midt i ovnen ved 250 °C i ca. 5 minutter. Læg den på et stykke bagepapir, der er drysset med sukker. Lad den køle af. Lav runde kager ved hjælp af de glas, som skal bruges til pannacottaen.

Læg husblassen i blød i rigeligt vand. Rør fløde, basilikum og sukker sammen i en kasserolle, og lad det koge op. Tag kasserollen af kogepladen. Tag husblassen op, og bland den ned i flødeblandingen. Hæld blandingen op i fire glas. Stil dem i køleskab ind til servering. Læg pannacottaen på kagerne. Hæld sirup på pannacottaen. Pynt med friske hindbær. Drys lidt flormelis over hindbærrene.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.