Barer med chokoladeovertræk

Cirka 20-25 stykker

50 minutter

Vurdering (109 stk)

Ingredienser

Barer
1 dl mandler
1 dl hasselnødder
3 dl saltede peanuts
25 g smør
1 1/2 dl Dansukker Lys Sirup
1 dl sesamfrø
1 dl kokosmel

Chokoladeovertræk
200 g chokolade
50 g smør

Pynt
Hakkede nødder

Instruktioner

Sæt ovnen på 150 °C.

Hak nødderne i en foodprocessor. Smelt smørret, og rør nøddeblandingen i.

Bland resten af ingredienserne i, og rør til en tyk masse.

Hæld dejen ud i en form, cirka 24 x 30 cm, med bagepapir.

Bag midt i ovnen i 20-25 minutter. Lad køle af.

Smelt chokoladen og smørret over vandbad imens.

Smør chokoladeblandingen på nøddebunden, og drys hakkede nødder på. Stil dem i køleskabet.

Skær til små barer.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Rocky road i påskeudgave

Påskelækkerier

Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.