Barer med chokoladeovertræk

Cirka 20-25 stykker 50 minutter
Barer med chokoladeovertræk
Bedømmelse: (65vurderinger)

Ingredienser

    Barer

    • 1 dl mandler
    • 1 dl hasselnødder
    • 3 dl saltede peanuts
    • 25 g smør
    • 1 1/2 dl Dansukker Lys Sirup
    • 1 dl sesamfrø
    • 1 dl kokosmel

    Chokoladeovertræk

    • 200 g chokolade
    • 50 g smør

    Pynt

    • Hakkede nødder

    Sæt ovnen på 150 °C.

    Hak nødderne i en foodprocessor. Smelt smørret, og rør nøddeblandingen i.

    Bland resten af ingredienserne i, og rør til en tyk masse.

    Hæld dejen ud i en form, cirka 24 x 30 cm, med bagepapir.

    Bag midt i ovnen i 20-25 minutter. Lad køle af.

    Smelt chokoladen og smørret over vandbad imens.

    Smør chokoladeblandingen på nøddebunden, og drys hakkede nødder på. Stil dem i køleskabet.

    Skær til små barer.

    Opskriften er udarbejdet af

    Dansukker