Barer med chokoladeovertræk

Cirka 20-25 stykker

50 minutter

Vurdering (97 st)

Ingredienser

Barer
1 dl mandler
1 dl hasselnødder
3 dl saltede peanuts
25 g smør
1 1/2 dl Dansukker Lys Sirup
1 dl sesamfrø
1 dl kokosmel

Chokoladeovertræk
200 g chokolade
50 g smør

Pynt
Hakkede nødder

Instruktioner

Sæt ovnen på 150 °C.

Hak nødderne i en foodprocessor. Smelt smørret, og rør nøddeblandingen i.

Bland resten af ingredienserne i, og rør til en tyk masse.

Hæld dejen ud i en form, cirka 24 x 30 cm, med bagepapir.

Bag midt i ovnen i 20-25 minutter. Lad køle af.

Smelt chokoladen og smørret over vandbad imens.

Smør chokoladeblandingen på nøddebunden, og drys hakkede nødder på. Stil dem i køleskabet.

Skær til små barer.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken.

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren.

Pluk blommer

Blommer er blandt havens mest almindelige frugter, og de er gode at lave desserter og marmelader af.

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på.

Skønne æbler

Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Lækkerier med Muscovadorørsukker

Her har vi samlet slik og bagværk, hvor Muscovadorørsukkerets lækre aromaer får selskab af alt fra mandel og nødder til mørk chokolade og kardemomme.